Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/89660/tele2-pratesia-nemokamus-skambucius-ir-sms-i-izraeli-iki-metu-galo/spausdinti/

„Tele2“ pratęsia nemokamus skambučius ir SMS į Izraelį iki metų galo

Publikuota: 2023-12-01 07:08
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ pratęsia tarptautinio ir tarptinklinio ryšio paslaugų kompensaciją į Izraelį iki 2023 metų pabaigos – gruodžio 31 d. 23.59 val. Visi operatoriaus klientai, esantys Izraelyje, gali nemokamai skambinti, rašyti ir naudotis nemokamais mobiliaisiais duomenimis. Su Izraelyje esančiais artimaisiais Lietuvoje esantys klientai gali nemokamai bendrauti skambučiais ir SMS žinutėmis.

„Prasidėjus šventiniam laikotarpiui turime nepamiršti, kad pagalbos poreikis ir toliau išlieka. Mūsų klientams vis dar reikalinga nenutraukiama komunikacija su Izraelyje esančiais artimaisiais, todėl užtikrinsime jų sklandų bendravimą ir visą gruodžio mėnesį“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Pratęsti ryšio paslaugų kompensavimą nuspręsta tebesitęsiant neramumams Izraelyje.

Skambučių, SMS ir interneto duomenų kaštai mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle kompensuojami privatiems ir verslo klientams. Jiems papildomų veiksmų imtis nereikia – kompensacija už šį laikotarpį bus pritaikyta mėnesio pabaigoje, išrašant sąskaitą.

Nulinis tarptautinio ir tarptinklinio ryšio tarifas skambučiams, SMS ir mobiliesiems duomenims su Izraeliu galioja ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!