Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/89325/telia-menesiu-pratesia-nemokamus-skambucius-i-izraeli/spausdinti/

„Telia“ mėnesiu pratęsia nemokamus skambučius į Izraelį

Publikuota: 2023-10-31 15:20
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

„Telia“ klientai iki gruodžio pradžios galės nemokamai skambinti į Izraelį iš jo, taip pat – nemokamai naudoti mobiliuosius duomenis ir siųsti SMS žinutes. Vėl pratęsti nemokamą bendravimą su šiose teritorijose esančiais klientais nuspręsta neslopstant konfliktui Artimuosiuose Rytuose. Taip pat sumažinti mobiliojo ryšio tarifai galioja ir skambinant į ir iš Ukrainos.

„Mūsų duomenys rodo, kad klientai iškilus neramumams pirmiausiai nori susiskambinti ir kalbėti su artimaisiais. Visuomet stengiamės kiek įmanoma labiau atliepti klientų poreikius, o nevaržomas bendravimas su karinio konflikto paliestose teritorijose esančiais artimaisiais yra tai, ko jiems dabar labiausiai reikia“, – sako „Telia“ privačių klientų vadovė Elina Dapkevičienė.

Nemokami skambučiai, naršymas ir SMS žinutės į Izraelį ir paleistiną bei iš jų galios iki lapkričio 30 d. 23 val. 59 min.

„Telia“ nemokamus skambučius, naršymą ir mobiliuosius duomenis į Izraelį ir Palestiną įjungė nuo spalio 7 d., iškart po Izraelyje įvykusio teroristinio išpuolio.

Nemokami skambučiai ir SMS galioja visiems „Telia“ privatiems ir verslo klientams bei turintiems išankstinio mokėjimo korteles „Ežys“ ir „Ekstra“.

Klientai susisiekti su savo artimaisiais ir draugais, esančiais Izraelyje ir Palestinoje, gali tiek iš mobiliojo, tiek iš fiksuoto ryšio tinklo skambučiais ar SMS žinutėmis.

Sumažinti tarifai ir į Ukrainą

Dapkevičienė primena, kad sumažinti tarifai galioja bent iki Naujų metų galioja skambučiams iš Lietuvos į Ukrainą, šios šalies viduje ir iš Ukrainos į Lietuvą. Taip pat taikomi ir mažesni, nei nustatyta reguliuojama kainodara tarp ES šalių ir operatorių, įkainius už sunaudotus mobiliuosius duomenis.

„Įsiplieskus naujam konfliktui reikia nepamiršti ir jau daugiau nei pusantrų metų besitęsiančio karo Ukrainoje. Žmonės iš Ukrainos vis dar atvyksta pas mus, o lietuviai aktyviai vyksta į Ukrainą, teikdami įvairią pagalbą. Tad ryšys tarp šių šalių išlieka labai svarbus“, – teigia „Telia“ atstovė.

Skambučiai iš Lietuvos į Ukrainą ir toliau kainuos 6 centus, o tarptinkliniu ryšiu (angl. roaming) Ukrainos viduje ir iš Ukrainos į Lietuvą – 8,5 centus už minutę. 1 GB duomenų Ukrainoje esantiems abonentams kainuos apie 2 eurus. Į Ukrainą iš Lietuvos siunčiamos trumposios SMS žinutės kaina išliks 8 centai, o iš Ukrainos į Lietuva – 5 centai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!