Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/89126/telia-pratesia-nemokamus-skambucius-i-izraeli/spausdinti/

„Telia“ pratęsia nemokamus skambučius į Izraelį

Publikuota: 2023-10-14 16:49
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Artimuosiuose Rytuose toliau vyraujant neramumams, „Telia“ dviem savaitėms pratęsia nulinius ryšio tarifus į Izraelį bei Palestiną. Bendrovės klientai iki spalio pabaigos galės nemokamai skambinti ir naudoti mobiliuosius duomenis bei siųsti SMS žinutes į šias teritorijas ir iš jų.

Nuliniai ryšio tarifai su Izraeliu pradėjo galioti nuo spalio 7 d. ir galios mažiausiai iki spalio 31 d. 23:59 valandos.

„Po teroristinio išpuolio Izraelyje pamatėme, kad krizinėse situacijos, bendraudami su draugais ir artimaisiais pirmiausia renkasi balso skambučius. Pirmosiomis dienomis balso skambučių naudojimas į ir iš Izraelio išaugo beveik du kartus. Savo klientams norime ir toliau suteikti galimybę nevaržomai bendrauti šiuo sunkiu metu“, – sako „Telia“ verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

„Telia“ duomenys rodo, kad spalio 7-8 d. balso skambučių į Izraelį naudojimas augo 171 proc., o duomenų – kiek daugiau nei 50 procentų.

Nemokami skambučiai ir SMS galioja visiems „Telia“ privatiems ir verslo klientams bei turintiems išankstinio mokėjimo korteles „Ežys“ ir „Ekstra“.

Klientai susisiekti su savo artimaisiais ir draugais, esančiais Izraelyje ir Palestinoje, gali tiek iš mobiliojo, tiek iš fiksuoto ryšio tinklo skambučiais ar SMS žinutėmis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!