Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/88526/tesia-parama-ukrainai-vykstantys-i-sia-sali-su-misija-gali-pasinaudoti-kompensacija-rysio-paslaugoms/spausdinti/

Tęsia paramą Ukrainai: vykstantys į šią šalį su misija gali pasinaudoti kompensacija ryšio paslaugoms

Publikuota: 2023-08-24 19:34
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Rugpjūčio 24 dieną minima už savo laisvę tebekovojančios Ukrainos Nepriklausomybės diena. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ iki metų galo pratęsia specialius tarifus ir toliau kompensuoja patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas į Ukrainą su misija vykstantiems žmonėms ir organizacijoms.

„Kokybiško ryšio užtikrinimas su Ukraina ir vykstantiems į ją išlieka ypač svarbus, todėl ir toliau prisidedame tuo, kuo galime – iki metų galo ir toliau galios nuolaidos tarptautiniams bei tarptinklinio ryšio tarifams, o tiems, kurie nepailsdami teikia paramą ukrainiečiams, patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas Ukrainoje kompensuosime“, – sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Dėl išlaidų už „Tele2“ tarptinklinio ryšio skambučių, SMS ir interneto paslaugas kompensavimo misijas Ukrainoje vykdantys asmenys į operatorių gali kreiptis el. paštu – ukraina@tele2.lt.

Išlaiko sumažintas kainas

Ukrainoje esantys „Tele2“ klientai gali ir toliau pasinaudoti specialiais tarptinklinio ryšio (angl. roaming) tarifais. Iš Ukrainos skambinant į Lietuvą ar šalies viduje minutės kaina 0,04 Eur, skambučių į trečiąsias šalis ir atsilieptų skambučių kaina – 0,03 Eur, SMS – 0,0025 Eur, tarptinklinio ryšio interneto duomenų perdavimas kainuoja 0,001 Eur už 1MB, tai yra 1 Eur už 1GB.

Šie įkainiai galioja visiems „Tele2“ privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams. „Pildyk“ naudotojams SMS siuntimas nieko nekainuoja. Specialūs tarptinklinio ryšio tarifai galios iki šių metų pabaigos.

Operatoriaus klientai esantys Lietuvoje taip pat gali pasinaudoti palankiomis tarptautinio ryšio kainomis – pigiau skambinti ir rašyti į Ukrainą. „Tele2“ klientams ir toliau skambučio minutės kaina kainuoja 0,05 Eur, o SMS žinutės – 0,10 Eur. Iki birželio mėn. pabaigos operatorius jau buvo suteikęs nemokamų mobiliojo ryšio, tarptinklinio ir tarptautinio ryšio paslaugų už daugiau kaip 3,5 mln. Eur.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!