Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/87693/visiems-pagalbos-misijas-ukrainoje-vykdantiems-tele2-kompensuoja-tarptinklinio-rysio-islaidas/spausdinti/

Visiems pagalbos misijas Ukrainoje vykdantiems – „Tele2“ kompensuoja tarptinklinio ryšio išlaidas

Publikuota: 2023-06-20 16:16
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ kompensuoja patirtas tarptinklinio ryšio išlaidas Ukrainoje asmenims ir organizacijoms, vykstančioms į šią šalį su misija. Operatorius supaprastino „Tele2“ tarptinklinio ryšio kompensacijų paraiškų teikimo tvarką, taip pat pratęsia nuolaidas tarptinklinio ryšio tarifams Ukrainoje ir tarptautinio ryšio tarifams į šią šalį.

„Ryšio užtikrinimas su Ukraina ir pagalba misijas rengiančioms organizacijoms ar asmenims – vis dar yra gyvybiškai svarbus. Kompensuojame mobiliojo ryšio išlaidas asmenims ir organizacijoms, teikiančioms pagalbą šioje šalyje. Taip pat mūsų klientai ir toliau galės naudotis specialiais tarifais tiek skambindami į Ukrainą, tiek naudodamiesi ryšiu šioje šalyje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

„Tele2“ palengvino tarptinklinio ryšio išlaidų kompensavimo tvarką visoms organizacijoms ir asmenims iš Lietuvos, vykstantiems į Ukrainą su pagalbos misija. Dėl išlaidų už „Tele2“ tarptinklinio ryšio skambučių, SMS ir interneto paslaugas kompensavimo į operatorių reikia kreiptis el. paštu – ukraina@tele2.lt .

Į Lietuvą atvykę ukrainiečiai dėl specialių paslaugų sąlygų gali kreiptis į bet kurį „Tele2“ saloną. Iki šios dienos operatorius jau išdalijo beveik 40 tūkst. „Pildyk“ SIM kortelių į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams.

Vykstantiems į Ukrainą: ypač gera tarptinklinio ryšio kaina

Ukrainoje esantiems „Tele2“ klientams šiuo metu galioja specialūs tarptinklinio ryšio (angl. roaming) tarifai.

Iš Ukrainos skambinant į Lietuvą ar šalies viduje minutės kaina 0,04 Eur, skambučių į trečiąsias šalis ir atsilieptų skambučių kaina – 0,03 Eur, SMS – 0,0025 Eur, tarptinklinio ryšio interneto duomenų perdavimas kainuoja 0,001 Eur už 1MB, tai yra 1 Eur už 1GB.

Specialūs tarptinklinio ryšio įkainiai galioja visiems „Tele2“ privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams. „Pildyk“ naudotojams SMS siuntimas nieko nekainuoja. Visi paminėti specialūs tarifai galios iki šių metų pabaigos.

Atpiginti tarptautiniai skambučiai

Operatoriaus klientai iš Lietuvos ir toliau skambins ir rašys į Ukrainą pigiau. Operatorius išlaiko nuolaidas, tad minutės kaina ir toliau liks 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur.

Tokie tarptautiniai tarifai taikomi tiek privatiems, tiek „Tele2“ verslo klientams, taip išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams. Specialūs tarptautinio ryšio tarifai galios iki šių metų galo.

Iki šios dienos operatorius jau yra suteikęs nemokamų mobiliojo ryšio, tarptinklinio ir tarptautinio ryšio paslaugų už daugiau kaip 3,5 mln. Eur.

Pagalba nuo karo pradžios

„Tele2“ netaiko mokesčių ir atsisako būtinųjų kaštų trumpiesiems numeriams, kuriais organizacijos renka paramą Ukrainai. Tai reiškia, kad kiekvienas operatoriaus klientų paaukotas euras nukeliauja paramai, o operatoriaus parama šiuo būdu jau siekia daugiau kaip šimtą tūkstančių eurų.

„Tele2“ specialios iniciatyvos metu surinkta ir organizacijoms perduota apie 1000 panaudotų telefonų ir planšetinių kompiuterių. Į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams „Tele2“ skyrė 200 „Laisvo interneto“ maršrutizatorių, 60 planšetinių kompiuterių „Maisto bankui“.

„Tele2“ kontaktų centro darbuotojai savanoriavo „Stiprūs kartu“ įkurtoje pagalbos linijoje ir atsiliepė į beveik 11 tūkst. skambučių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!