Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/84864/tele2-ir-pildyk-tinkluose-minutes-kaina-i-ukraina-islieka-5-ct/spausdinti/

„Tele2“ ir „Pildyk“ tinkluose minutės kaina į Ukrainą išlieka 5 ct

Publikuota: 2022-11-02 13:58
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele 2“ skelbia pratęsiantis specialių tarifų galiojimą skambučiams ir žinutėms į Ukrainą – jie galios visą lapkričio mėnesį. Minutės kaina išlieka 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur. Šie tarifai taikomi ne tik privatiems ir verslo „Tele2“ klientams, tačiau ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams.

„Ryšio palaikymas su Ukrainoje esančiais ar ten vykstančiais žmonėmis ir toliau išlieka itin svarbus, tad pratęsiame specialius tarifus skambinant į šią šalį. Raginame ir kitus nenustoti teikti pagalbą, nes ji vis dar labai reikalinga“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Operatorius į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams jau išdalino daugiau nei 39 tūkst. specialių išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ SIM kortelių. „Tele2“ duomenimis, apie 92 proc. šių SIM kortelių yra aktyvuotos ir naudojamos. Speciali „Pildyk“ SIM kortelė ukrainiečiams tris mėnesius nuo jos aktyvavimo dienos užtikrina nemokamus ir neribotus skambučius, SMS žinutes bei internetą Lietuvoje.

Pasibaigus 3 mėnesių laikotarpiui, klientai gali įsigyti bet kurį jiems aktualų planą arba pasinaudoti specialiu „Pildyk“ pasiūlymu – užsisakyti planą su neribotomis minutėmis, SMS ir 10 GB už 8,90 Eur/mėn. (Įprasta kaina 10,99 Eur).

Ukrainoje esantiems „Tele2“ klientams nuo lapkričio 1 d. iki 30 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau išliks nemokami.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!