Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/84147/tele2-tinkle-visam-rugsejui-pratesiamas-specialus-tarifas-skambuciams-i-ukraina/spausdinti/

„Tele2“ tinkle visam rugsėjui pratęsiamas specialus tarifas skambučiams į Ukrainą

Publikuota: 2022-09-02 07:10
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai visą rugsėjo mėnesį ir toliau galės naudotis specialiais tarifais skambindami ir rašydami žinutes į Ukrainą. Minutės kaina – 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur. Specialūs tarifai yra taikomi „Tele2“ privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Nuo karo Ukrainoje pradžios siekiame užtikrinti susisiekimą su šioje šalyje esančiais ar ten vykstančiais žmonėmis. Šis poreikis ir toliau išlieka aktualus, todėl padedame, kuo galime bei kviečiame prisidėti kitus“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Operatorius į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams jau išdalino daugiau nei 37 tūkst. specialių išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ SIM kortelių. „Tele2“ duomenimis, apie 92 proc. šių SIM kortelių jau yra aktyvuotos ir naudojamos. Su specialia „Pildyk“ SIM kortele ukrainiečiai tris mėnesius nuo jos aktyvavimo dienos gali nemokamai ir neribotai skambinti, rašyti SMS žinutes bei naršyti Lietuvoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!