Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/83827/tele2-visam-rugpjuciui-pratese-specialu-tarifa-skambuciams-i-ukraina/spausdinti/

„Tele2“ visam rugpjūčiui pratęsė specialų tarifą skambučiams į Ukrainą

Publikuota: 2022-08-03 17:37
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Visą rugpjūčio mėnesį mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ tinkle ir toliau galios specialūs tarifai skambučiams ir žinutėms į Ukrainą. Minutės kaina – 0,05 Eur, SMS žinutės – 0,10 Eur. Specialūs tarifai yra taikomi „Tele2“ privatiems ir verslo klientams, taip pat išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams.

„Dėl beveik pusmetį trunkančio karo Ukrainoje, mūsų bene svarbiausia užduotimi tapo – užtikrinti susisiekimą su šioje šalyje esančiais ar ten vykstančiais. Šiandieninės situacijos kontekste labai svarbu nepriprasti prie karo ir nenustoti teikti reikalingą pagalbą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Operatorius į Lietuvą atvykusiems ukrainiečiams jau išdalino daugiau nei 36 tūkst. specialių išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ SIM kortelių. „Tele2“ duomenimis, apie 92 proc. šių SIM kortelių jau yra aktyvuotos ir naudojamos. Speciali „Pildyk“ SIM kortelė ukrainiečiams tris mėnesius nuo jos aktyvavimo dienos užtikrina nemokamus ir neribotus skambučius, SMS žinutes bei internetą Lietuvoje.

Pasibaigus 3 mėnesių laikotarpiui, klientai gali įsigyti bet kurį jiems aktualų planą arba pasinaudoti specialiu „Pildyk“ pasiūlymu – užsisakyti planą su neribotomis minutėmis, SMS ir 10 GB už 8,90 Eur/mėn. (Įprasta kaina 10,99 Eur).

Specialias „Pildyk“ SIM korteles turintys ukrainiečiai rugpjūčio mėnesį taip pat galės 60 minučių skambinti į Ukrainą nemokamai. Išnaudojus jas, galios įprasta minutės kaina – 0,05 Eur.

Ukrainoje esantiems „Tele2“ klientams nuo rugpjūčio 1 d. iki 31 d. skambučiai, žinutės ir mobilieji duomenys ir toliau išliks nemokami.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!