Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/6601/naujametine-dovana-omnitel-vartotojams-ypatinga-nuolaida-bilietams-i-krepsinio-rungtynes/spausdinti/

Naujametinė dovana „Omnitel“ vartotojams – ypatinga nuolaida bilietams į krepšinio rungtynes

Publikuota: 2007-01-10 09:59
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ krepšinio sirgaliams, turintiems „Omni ID“ kortelę, dovanoja ypatingą galimybę stebėti ULEB taurės rungtynes, kurias Vilniaus „Lietuvos rytas“ žais su Graikijos Atėnų AEK komanda. Pateikusiems „Omni ID“ arba „Extra ID“ kortelę bilietai į sausio 16 d. Vilniaus „Siemens arenoje“ vyksiančias varžybas bus parduodami už specialią kainą – tik po 7 litus. Su viena „Omni ID“ kortele už šią kainą galima įsigyti vieną arba du bilietus.

„Tai dar viena dovana „Omnitel“ vartotojams Naujųjų metų proga ir dar viena galimybė „Omni ID“ turėtojams pajusti šios kortelės teikiamus privalumus, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

Bilietus į sausio 16 d., antradienį, 20 val. 15 min. Vilniaus „Siemens arenoje“ vyksiančias ULEB taurės rungtynes galima įsigyti TIKETA bilietų platinimo vietose.

„Omni ID“ kortelė yra „Omnitel“ bendruomenės nario pažymėjimas, suteikiantis papildomų privalumų būti „Omnitel“ vartotoju. Kortelė apima kelias funkcijas – su ja galima patogiai atsiskaityti už „Omnitel“ suteiktas paslaugas arba papildyti savo „Omnitel Extra“ pokalbių sąskaitą, gauti įvairių nuolaidų perkant prekes ir paslaugas, taip pat naudotis ja kaip elektroniniu bilietu į įvairius renginius. Apie „Omni ID“ teikiamas nuolaidas visi kortelių turėtojai yra informuojami SMS žinute. Šiuo metu „Omni ID“ korteles jau turi 470 tūkst. „Omnitel“ paslaugų vartotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!