Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/63200/nuolaidos-zeblaze-thor-s-ir-zeblaze-vibe-3-ismaniesiems-laikrodziams/spausdinti/

Nuolaidos „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams

Publikuota: 2018-04-09 07:33
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Internetinė parduotuvė „Cafago“ skelbia, kad dabar taiko itin dideles nuolaidas: „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams.

Išmanus laikrodis „Zeblaze THOR S“

Visgi, jei jums nereikia išmanaus telefono, „Cafago“ turi ir daugiau pasiūlymų. Vienas iš jų yra itin funcionalus ir turintis puikų kokybės ir kainos santykį išmanus laikrodis „Zeblaze THOR S“.

Jam „Cafago“ neturi papildomo nuolaidos kupono, tačiau kam jis reikalingas, jei dabar šis laikrodis kainuoja vos 88,32 eurus (kaina be akcijos – 172,33 €). Kodėl vos? Na kitoje internetinėje parduotuvėje identiškas modelis kainuoja net 50 % brangiau.

Nuolaidos „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams

„Zeblaze THOR S“ nėra įprastas fizinį aktyvumą stebintis išmanusis laikrodis. „Zeblaze THOR S“ yra kompiuteris ant jūsų rankos. Juk jis turi MTK6580 8-nių branduolių 1,3 GHz procesorių, 1 GB RAM ir 16 GB vidinės atminties. Laikrodis darbuojasi su „Android 5.1“ operacine sistema, kurią bet kada galima atnaujinti.

Jis palaiko nano-SIM kortelę ir veikia 2G (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz) bei 3G tinkluose (850 / 2100 MHz). Atrodo, lyg kalbėtume apie išmanųjį telefoną, bet tai yra laikrodis.

Žinoma, „Zeblaze THOR S“ išmanusis laikrodis palaiko WiFi 802.11b/g/n ir „Bluetooth 4.0“ ryšius. O pats laikrodis suderinamas su visais įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 5.0“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Liečiamas ekranas yra 1,39 colių įstrižainės, 400 x 400 pikselių „Super AMOLED“ apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“. Pats „Zeblaze THOR S“ viduje turi 3,7 V, įkraunama 350 mAh talpos bateriją. Tačiau dar vienas smagus dalykas, kad šis laikrodis netgi turi 5 MP kamerą. Tiesą pasakius, tai beveik prilygsta daugeliui biudžetinių išmaniųjų telefonų priekinėms kameroms.

Kadangi laikrodžio dirželis pagamintas iš silikono, o pats laikrodis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, „Zeblaze THOR S“ yra itin tvirtas ir patogus. Turbūt vienintelis šio išmanaus laikrodžio minusas yra tas, kad jis nėra atsparus vandeniu, tačiau visais kitais parametrais jis yra neįtikėtinai geras išmanus laikrodis.

Palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra anglų, prancūzų, italų, vokiečių, rusų, lenkų ir kt. Jis ne tik stebi širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, atstumą, bet ir informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius. Su šiuo laikrodžiu galima skambinti, rašyti SMS ir elektroninius laiškus.

Kaip minėjome turi 5 MP kamerą, kalendorių, žemėlapį, naršyklę, nuotraukų galeriją, garso įrašymą, GPS, galima klausytis muzikos bei palaiko „Anti-lost“ funkciją, tad šio laikrodžio praktiškai neįmanoma pamesti.

Išmanusis laikrodis „Zeblaze Vibe 3“

Na bet jei tiek daug funkcijų nereikia „Cafago“ turi dar vieną pasiūlymą, tai „Zeblaze Vibe 3“. Šis išmanusis laikrodis su specialiu nuolaidos kuponu TT2626 kainuos 19,99 eurus Kaina su nuolaida be kupono kodo – 27,09 € (kaina be nuolaidų – 34,03 €). Tai ir vėl žymiai pigiau nei kitoje populiarioje internetinėje parduotuvėje.

Iškart reikia pabrėžti „Zeblaze Vibe 3“ išmanaus laikrodžio privalumą, tai jo baterija. Šis laikrodis turi japonų gamybos „Maxell CR2450“ 610 mAh talpos bateriją (ji yra neįkraunama aut. past.), kurios energijos užtenka 33 mėnesiams. Taip, teisingai perskaitėte, net 33 mėnesiams. Žinoma, tai bus pasiekta budėjimo režime, bet net ir laikrodžiu naudojantis įprastai baterija tarnaus 24 mėnesius, o jei naudojimas bus itin intensyvus – 14 mėn.

Nuolaidos „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams

„Zeblaze Vibe 3“ turi ir daugiau itin teigiamų savybių. Jis turi nerūdijančio plieno korpusą, TPU (termoplastikinis poliuretanas aut. past.) apyrankę ir 1,24 colių LCD ekraną su papildomu apšvietimu, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“. Tad viskas gerai matoma tiek saulėta diena, tiek ir nakties metu. Dėl IP67 standarto, šis laikrodis yra atsparus dulkėms ir vandeniui, o su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Suderinamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 4.4“/„iOS 7.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Duomenys perduodami „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Tereikia atsisiųsti „Sports+“ programėlę ir suderinti laikrodį su savo išmaniuoju įrenginiu. Palaikomos anglų, prancūzų, italų, vokiečių, rusų, ispanų ir kt. kalbos.

Žinoma laikrodis skaičiuoja nueitus žingsnius ir atstumą, sudegintas kalorijas taip pat turi chronometrą, skambučių ir žinučių priminimo funkciją, senkančios baterijos indikatorių ir daugiau. Tai itin šauniai atrodantis ir funkcionalus laikrodis, o dabar dar ir turintis itin gerą kainos ir kokybės santykį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!