Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/61908/samsung-galaxy-s8-alternatyva-is-kinijos-homtom-s8-siulomas-vos-uz-146-99-jav-dolerius-su-galimybe-isigyti-is-europos-sandeliu/spausdinti/

„Samsung Galaxy S8“ alternatyva iš Kinijos – „Homtom S8“ siūlomas vos už 146,99 JAV dolerius su galimybe įsigyti iš Europos sandėlių

Publikuota: 2017-12-12 12:00
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Beveik berėmiai ekranai jau tapo tokie įprasti, jog greičiausiai nebeliko nei vieno gamintojo, kuris dar neturėtų tokio tipo išmaniojo telefono. Tačiau kai kurios Kinijos kompanijos mėgsta pasiūlyti pigesnių alternatyvų tiems, kurie svajoja įsigyti vienos iš TOP kompanijų flagmanų.

Galbūt kiek mažiau žinomas gamintojas „Homtom“ visai neseniai pristatė išmanųjį telefoną „Homtom S8“, kuris yra puiki alternatyva tiems, kurie ieško įrenginio, panašaus į „Samsung Galaxy S8“. Kinų įrenginį internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ šiuo metu galima įsigyti tik už 146,99 JAV dolerius jei pasirinksite siuntimą iš Kinijoje esančio sandėlio. Siuntimas iš Vokietijos užtikrins itin greitą pristatymą, tačiau tokiu atveju telefonas kainuoja šiek tiek brangiau – 165,99 JAV dolerius.

„Samsung Galaxy S8“ alternatyva iš Kinijos – „Homtom S8“ siūlomas vos už 146,99 JAV dolerius su galimybe įsigyti iš Europos sandėlių

Naujasis „Homtom S8“ pasižymi 5,7 colių įstrižainės ekranu su 18:9 kraštinių santykiu. Išmaniojo telefono ekranas padengtas 2.5D stiklu kas suteikia papildomo ryškumo. Įrenginys veikia su „Mediatek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą palaiko 4 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 64 GB vidinės, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Nors šis išmanusis ir nepasižymi flagmanams būdingu procesoriumi, tačiau jame esantis atminties kiekis leis mėgautis stabiliu ir pakankamai sparčiu veikimu.

„Samsung Galaxy S8“ alternatyva iš Kinijos – „Homtom S8“ siūlomas vos už 146,99 JAV dolerius su galimybe įsigyti iš Europos sandėlių

Kaip ir įprasta, išmanusis telefonas nugarėlėje turi dvigubą kamerų konfigūraciją – joje įmontuotas 16 MPx raiškos pagrindinis vaizdo jutiklis, o kiek žemiau ir papildomas 5 MPx raiškos jutiklis. Priekinėje telefono dalyje rasime 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris leis Jums užfiksuoti pakankamai kokybiškas asmenukes.

Telefono nugarėlėje, iškart po kameromis, rasime ir pirštų atspaudų jutiklį, kuris, anot gamintojo, yra itin greitas bei tikslus, o taip pat sugeba nuskaityti Jūsų pirštą ten ir apsukus jį 360 laipsnių kampu.

146,99 JAV dolerius kainuojantis išmanusis telefonas (165,99 JAV dolerius siunčiant iš sandėlių Vokietijoje) taip pat pasižymi integruota 3400 mAh talpos baterija. Kaip ir įprasta tokio tipo įrenginiams – „Homtom S8“ palaiko „Mediatek Pump Express“ greito įkrovimo funkciją, todėl šio telefono įkrovimas neturėtų prailgti. Taip pat vertėtų žinoti, jog telefone įdiegta „Android 7.0 Nougat“ operacinės sistemos versija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!