Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/5119/vox-skelbia-ilgu-pokalbiu-akcija/spausdinti/

VOX skelbia ilgų pokalbių akciją

Publikuota: 2006-08-10 15:36
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: TEO LT, AB

Telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB nuo rugpjūčio 12 d. pradeda VOX tarpmiestinių pokalbių akciją − „Po 5-os minutės tarpmiestiniai pokalbiai nemokamai“. Akcijos metu iki rugsėjo 3 dienos poilsio ir švenčių dienomis visi privatūs VOX paslaugų vartotojai skambindami į kitus miestus mokės tik už pirmas 5 minutes – visos kitos pokalbio minutės – nemokamos, kiek betruktų pokalbis.

„Tai itin gera žinia ilgų pokalbių mėgėjams,“ − sako TEO LT, AB generalinio direktoriaus pavaduotojas Darius Gudačiauskas. „VOX klientai poilsio ir švenčių dienomis galės šnekėti nors ir visą dieną, tačiau mokės tik už pirmas penkias minutes. Pavyzdžiui : valandos pokalbis ne akcijos metu kainuoja beveik 6 litus, tuo tarpu akcijos metu mūsų klientas už tokios trukmės pokalbį sumokės tik 59 centus.“

„Pastebime, jog kasmet TEO klientai telefonu kalba ilgiau. Lyginant su praeitais metais šiemet per mėnesį vidutiniškai vienas klientas kalbėjo 10 minučių ilgiau. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis pirmąjį šių metų ketvirtį TEO klientai per mėnesį vidutiniškai telefonu kalbėjo 232 minutes ( beveik 4 valandas), t.y. keliais kartais ilgiau nei mobiliųjų operatorių klientai.“ − teigia Darius Gudačiauskas.

VOX – tai balso telefonijos paslauga, leidžianti itin palankiomis sąlygomis bendrauti su jums reikalingais žmonėmis Lietuvoje ir užsienyje. Aukšta paslaugų kokybė, įvairūs mokėjimo planai ir nedidelės paslaugų kainos leidžia vartotojams kalbėti telefonu nesidairant į laikrodį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!