Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/5026/omni-connect-mobilusis-internetas-su-nesiojamu-kompiuteriu-uz-palankiausia-rinkoje-kaina/spausdinti/

„Omni Connect“ mobilusis internetas su nešiojamu kompiuteriu – už palankiausią rinkoje kainą

Publikuota: 2006-07-31 12:10
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, spartindama mobiliojo interneto plėtrą Lietuvoje, nuo liepos 31 d. pradeda akciją, kurios metu „Omni Connect“ mobilųjį internetą su nešiojamu kompiuteriu vieną savaitę bus galima įsigyti už palankiausią rinkoje kainą.

„Omnitel“ mobiliojo interneto aprėptį ir kokybę Lietuvoje jau išplėtojo iki tokio lygio, kad vartotojai internetu nevaržomai gali naudotis praktiškai bet kurioje šalies vietoje. Tad dabar mobiliojo interneto „Omni Connect“ kortelė nešiojamame kompiuteryje tampa tokia pat neatsiejama, kaip SIM kortelė mobiliajame telefone,“ - sakė „Omnitel“ klientų aptarnavimo ir pardavimų direktorius Žydrūnas Stankevičius.

Pasiūlymas galioja vieną savaitę, t.y. 149 valandas iki rugpjūčio 7 dienos. Per šį laikotarpį vartotojams bus suteikta galimybė už 149 Lt/mėn. mokestį įsigyti HP nešiojamąjį kompiuterį kartu su „Omni Connect“ mobiliojo interneto kortele, suderinta su 3G/HSDPA technologija ir neribotai naudotis mobiliuoju internetu. Suskubusieji iš viso sutaupys daugiau kaip 1000 Lt. Taip pat, vartotojai galės susigrąžinti už nešiojamąjį kompiuterį sumokėtą mokesčių dalį, pasinaudodami Gyventojų pajamų mokesčio lengvata.

Šiuo metu „Omnitel“ turi 30 tūkst. „Omni Connect“ vartotojų. Remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Omnitel“ pagal gautas pajamas užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (51 proc) bei užtikrintai pirmauja mobiliojo interneto rinkoje (52 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!