Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/4819/nauji-vox-paslaugu-klientai-iki-metu-pabaigos-teo-tinkle-kalbes-nemokamai/spausdinti/

Nauji VOX paslaugų klientai iki metų pabaigos TEO tinkle kalbės nemokamai

Publikuota: 2006-07-04 13:09
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: TEO LT, AB

Telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB siūlo naujiems VOX − balso telefonijos paslaugų vartotojams − galimybę kalbėti nemokamai. Klientai, iki liepos 23 dienos užsisakę telefono liniją, ne tik nemokės paslaugos įrengimo mokesčio, bet ir iki metų pabaigos už pokalbius TEO tinkle nemokės.

„Akcijos metu vartotojas gali sutaupyti kelis šimtus litų, nes vien įrengimas įprastomis sąlygomis kainuoja 250 litų, o kur dar nemokami vietiniai ir tarpmiestiniai pokalbiai TEO tinkle.“- sako TEO LT, AB Rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

Visuomenės apklausos rodo, kad Lietuvoje apie 10 tūkstančių šeimų norėtų įsivesti telefono liniją. Pasak Nerijaus Ivanausko, ši akcija turėtų sudominti tuos, kurie linkę ilgiau kalbėti už patrauklią kainą ar planuoja namuose įsirengti internetą, o nuo rudens ir TEO skaitmeninės televizijos paslaugas. Visoms šioms paslaugoms reikalinga telefono linija.

VOX – tai balso telefonijos paslauga, leidžianti itin palankiomis sąlygomis bendrauti su jums reikalingais žmonėmis Lietuvoje ir užsienyje. Aukšta paslaugų kokybė, įvairūs mokėjimo planai ir nedidelės paslaugų kainos leidžia vartotojams kalbėti telefonu nesidairant į laikrodį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!