Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/4714/teo-klientai-sia-vasara-gali-laimeti-prabangu-sportini-automobili/spausdinti/

TEO klientai šią vasarą gali laimėti prabangų sportinį automobilį

Publikuota: 2006-06-20 12:10
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: TEO LT, AB

Telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB skelbia vasaros akciją interneto vartotojams, kurios metu galima laimėti automobilį ir kitų vertingų prizų, o modemus įsigyti su 75 proc. nuolaida. Visi nauji klientai, vasarą užsisakę bet kurį ZEBRA interneto planą ir pasirašę ne trumpesnę kaip vienerių metų sutartį, dalyvaus žaidime, kurio pagrindinis prizas − kabrioletas „Crysler Crossfire“.

„Šis prabangus, su odiniu salonu ir itin galingu varikliu, automobilis kaip ir ZEBRA internetas išvysto svaiginantį greitį, todėl labai simboliška, kad spartaus interneto vartotojas jau šią vasarą važinės sportiniu automobiliu“ − sako TEO LT, AB Rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

Pasak Nerijaus Ivanausko, akcijos metu galima žymiai pigiau įsigyti ir šiuo metu sparčiai populiarėjančias belaidžio interneto pakuotes. Turėdami tokią įrangą, klientai galės laidais nejungti savo kompiuterio su modemu – internetas veiks per atstumą visame bute ar name: virtuvėje, svetainėje ar balkone.

ZEBRA automobilio savininkas paaiškės rugsėjo mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!