Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/46370/ismaniems-sostines-dienu-pirkejams-dovanos-2-tukst-kvietimu-i-kina/spausdinti/

Išmaniems Sostinės dienų pirkėjams dovanos 2 tūkst. kvietimų į kiną

Publikuota: 2014-09-02 14:26
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Paysera

Išmaniems Sostinės dienų pirkėjams dovanos 2 tūkst. kvietimų į kinąJau šį penktadienį Vilniuje prasidės didžiausia miesto šventė Sostinės dienos, kurios metu vyks ne tik gausybė įvairiausių renginių, bet ir pirmąkart pasaulyje rengiama išmanioji mugė. Dūzgiančiame Gedimino prospekte nebebus būtina su savimi turėti grynųjų pinigų, nes už visus pirkinius bus galima atsiskaityti išmaniuoju telefonu. Organizatoriai informuoja, kad 2 tūkst. pirkėjų, daugiausia apsipirkusių šiuo būdu, gaus bilietus į pasirinktą filmą „Multikino“ kino teatre.

Išmaniojo atsiskaitymo mobiliaisiais telefonais idėją Sostinės dienų organizatoriams pasiūlė licencijuota elektroninių pinigų įstaiga „Paysera“. Pasak jos atstovo Justo Noreikos, šis mokėjimo būdas yra naudingas ir pirkėjams, ir pardavėjams. Pirkėjams nebereikės nešiotis grynųjų pinigų, o radus norimą pirkinį per žmonių minią brautis iki bankomato – užteks turėti išmanųjį telefoną, be kurio ir taip daugelis neišeina iš namų.

Be to, visiems pirkiniams, už kuriuos bus atsiskaityta išmaniuoju būdu, bus sugrąžinta mažiausiai 5 proc. pirkinio sumos, nepriklausomai nuo to, kokią papildomą nuolaidą pavyks suderėti su pardavėju.

Pardavėjams nebereikės skaičiuoti pinigų, ieškoti grąžos, jos neturint prašyti, kad kas iškeistų pinigus. Taigi jie galės greičiau aptarnauti klientus, nesusidarys eilės.

Svarbu tai, kad naudotis „Paysera“ elektronine pinigine labai paprasta, nereikia jokių specialių žinių.

„Paysera“ mugės metu siūlo du atsiskaitymo būdus: naudojant „Bluetooth“ (BLE) technologiją ir skenuojant QR kodus. Prekybininkai galės naudoti juos abu arba pasirinks patogesnį.

Norint susikurti savo telefone elektroninę piniginę, reikia atsisiųsti nemokamą „Paysera“ programėlę iš „Google Play“, „Apple Store“ ar „Windows Phone Store“. Šią piniginę galima susieti su savo banko kortelės („Visa“, „Mastercard“, „Maestro“) sąskaita, pervesti iš banko sąskaitos norimą sumą arba įnešti grynųjų „Paysera“ sąskaitos papildymo punktuose. Nemokamai pasipildyti „Paysera“ el. piniginę bus galima ir Sostinės dienų metu šventės vietoje – Vinco Kudirkos aikštėje stovės „Paysera“ palapinė, taip pat Dūzgiančiame prospekte kursuos 11 mobilių konsultantų komandų. Konsultantai perves grynuosius pinigus į „Paysera“ el. piniginę, pagelbės ją susikuriant ar atsiskaitant su prekybininkais.

Susikurti „Paysera“ sąskaitą nieko nekainuoja, jos aptarnavimas taip pat yra nemokamas. Visi pervedimai tarp fizinių asmenų „Paysera“ sąskaitų yra nemokami, o Sostinės dienų Dūzgiančiame prospekte atlikti pervedimai per „Paysera“ sistemą nieko nekainuos ir prekybininkams.

Kad atsiskaitymai vyktų greičiau ir sklandžiau, organizatoriai pataria el. piniginę susikurti namuose ir prieš mugę susipažinti su jos funkcijomis. „Bet jei to nepavyko padaryti – ne bėda, – sako J. Noreika. – Prieikite prie bet kurio „Paysera“ konsultanto ir jis jums būtinai padės. Konsultantus atpažinsite iš oranžinės aprangos, paženklintos „Paysera“ logotipu.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!