Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/46199/laimek-testuodamas-bevielio-ir-mobiliojo-interneto-rysi-viesosiose-erdvese/spausdinti/

Laimėk testuodamas bevielio ir mobiliojo interneto ryšį viešosiose erdvėse

Publikuota: 2014-08-20 10:34
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Laimėk testuodamas bevielio ir mobiliojo interneto ryšį viešosiose erdvėseLietuviškas startuolis „Rotten WiFi“, bendradarbiaudamas su grupinio apsipirkimo portalu Noriunoriunoriu.lt pristato akciją, kurios metu žmonės, testuodami bevielio ir mobiliojo interneto ryšį viešosiose erdvėse, galės laimėti poilsio kelialapius vandens parke „Trasalis“.

Lietuvių sukurta ir visame pasaulyje sparčiai populiarėjanti programėlė „Rotten WiFi“ leidžia vieno mygtuko paspaudimu įvertinti bevielio ir 3G interneto ryšio techninį greitį bei suteikia galimybę išreikšti savo nuomonę apie teikiamą paslaugą.

„Kol kas akcijoje kviečiame dalyvauti tik Lietuvos gyventojus ir svečius, siekiame paskatinti žmones atkreipti dėmesį į bevielio interneto kokybę viešbučiuose, kavinėse, restoranuose bei kitose viešosiose erdvėse. Taip pat kviečiame matuoti, kaip veikia mobilusis internetas ten, kur juo naudojatės – praneškite, jei prie pamėgto ežero 3G veikia silpnai ir negalite stebėti krepšinio varžybų, esame įsitikinę, kad tai paskatins operatorius tobulinti savo tinklus“, – sakė vienas iš programėlės bendraautorių Paulius Lazauskas.

Daugiausia viešųjų vietų „Rotten WiFi“ programėle bevielio ryšio kokybę ištestavę dalyviai bei užfiksuotais matavimais pasidaliję el. paštu noriu@rottenwifi.com laimės 2 poilsio kelialapius vandens parke „Trasalis“, Trakuose, kuriuos įsteigė projekto rėmėjas – viešbučių ir poilsio paslaugų e. parduotuvė Noriunoriunoriu.lt. Matavimus galima siųsti iki rugsėjo 3 d. Plačiau apie dovaną čia .

„Rotten WiFi“ kartu su kitais septyniais Lietuvos startuoliais buvo išrinktas kelionei ir susitikimams su galimais investuotojais Silicio slėnyje ir kituose svarbiausiuose pasaulio informacinių technologijų centruose. Lietuvių sukurta programėlė šiemet laimėjo pirmąją vietą tarptautiniuose apdovanojimuose „World Summit Awards“ Turizmo ir kelionių kategorijoje, kuriuose vieninteliai atstovavo Lietuvai.

„Rotten WiFi“ programėlė startavo šių metų balandį „iOS“, liepą paleista „Android“ ir tinklapio platformoms. Tinklapio programėlė leidžia atsisiųsti žemėlapį su jau ištestuotomis interneto vietomis bet kurioje pasaulio šalyje, kur planuojama keliauti, ir juo naudotis neprisijungus prie tinklo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!