Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/44470/vos-399-lt-uz-529-lt-vertes-president-cb-radijo-rysio-komplekta-su-5-eriu-metu-garantija/spausdinti/

Vos 399 Lt už 529 Lt vertės „President“ CB radijo ryšio komplektą su 5-erių metų garantija

Publikuota: 2014-04-18 17:47
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Todesa, UAB

Nepraleiskite progos įsigyti kokybišką radijo ryšio įrangą už itin patrauklią kainą. Pasaulyje pripažinto gamintojo „President Electronics“ produkcija patikima, kokybiška ir populiari tarp radijo ryšio vartotojų.

Tik šio pasiūlymo metu galite įsigyti „President Truman ASC“ CB radijo ryšio stotelę su antena „President Ohio Fix“ vos už 399 Lt (reguliari šio komplekto kaina yra 529 Lt). Stotelei suteikiama net 5-erių metų garantija, o tai įrodo, kad gaminys patikimas ir kokybiškas.

Vos 399 Lt už 529 Lt vertės „President“ CB radijo ryšio komplektą su 5-erių metų garantija

Šio komplekto dėka galėsite bendrauti kelyje ~5 km atstumu, o tai yra optimaliausias atstumas norint žinoti aktualiausią informaciją apie eismo sąlygas kelyje bei ja dalintis. Anteną su magnetiniu tvirtinimu galite naudoti tiek lengvajame automobilyje, tiek sunkvežimyje. Magnetas tvirtai prikimba prie lygaus metalinio paviršiaus, todėl pergyventi, kad pamesite anteną tiesiog neverta.

Tai gali būti puiki dovana draugui ar artimajam, besidominčiam CB radijo ryšiu ar daug važinėjančiam.

Prekių kiekis ribotas. Įsigyti galite atvykę į parduotuvę, esančią Kaune, Jonavos g. 204A arba užsisakyti internetu – www.President-CB.lt. Perkantiems iš mūsų – anteną sureguliuosime nemokamai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!