Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/37776/omnitel-sventines-dovanos-visu-operatoriu-klientams/spausdinti/

„Omnitel“ šventinės dovanos – visų operatorių klientams

Publikuota: 2012-12-27 22:54
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Omnitel, UAB

„Omnitel“ šventinės dovanos – visų operatorių klientamsŠventinėmis „Omnitel“ dovanomis šiemet gali džiaugtis ne tik „Omnitel“ klientai. Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ Kalėdų proga visų operatorių klientams, besinaudojantiems išmaniaisiais telefonais su „Android“ operacine sistema, dovanoja kalėdinių programėlių rinkinius ir kuponus geriausiems pasaulyje žaidimams ar programėlėms įsigyti. O ištikimiausiems „Omnitel“ klientams šios Kalėdos bus dar dosnesnės, nes jie galės mėgautis privilegija gauti papildomų kuponų.

Visi išmaniųjų įrenginių su „Android“ operacine sistema turėtojai, nepriklausomai nuo operatoriaus, kurio paslaugomis naudojasi, šventiniu laikotarpiu užėję į bet kurį „Omnitel“ saloną, gaus specialiai Kalėdoms sukurtą programėlių rinkinį ir 15 litų kuponą, už kurį galės įsigyti naudingų programėlių arba žaidimų. Lojaliausiems savo klientams „Omnitel“ padovanos papildomų kuponų – „Sidabriniai“ klientai gaus 25 litų vertės, o „Auksiniams“ klientams bus padovanoti 35 litų vertės kuponai žaidimams arba programėlėms įsigyti.

„Norime šventine nuotaika pasidalyti su kuo daugiau žmonių, todėl šiemet turime dovanų visiems, nepriklausomai nuo to, kokio operatoriaus paslaugomis naudojasi. Tikimės, kad mūsų pasiūlymas jiems bus ne tik maloni šventinė staigmena, bet ir padės atrasti savo išmaniųjų įrenginių privalumus“, – sakė „Omnitel“ produktų valdymo skyriaus vadovas Jonas Davalga.

Kalėdinį programėlių rinkinį sudaro Kalėdų laikotarpiui aktualios programėlės ir žaidimai: programėlė, padedanti surasti įvairių patiekalų receptų švenčių stalui, kalėdinės melodijos telefonui, įvairūs interaktyvūs žaidimai vaikams ir suaugusiems. Už „Omnitel“ padovanotus kuponus galima įsigyti itin populiarių mokamų žaidimų, tokių kaip „Riptide GP“, „Mini Motor Racing“, „Paper Camera“ ir „Carcassonne“. Kalėdinis „Omnitel“ pasiūlymas visų operatorių klientams galioja iki sausio 7 d.

„Omnitel“ klientai Kalėdų proga šiemet gavo ir daugiau puikių dovanų. Visi „Omnitel“ klientai, iki 2013 m. sausio 7 d. įsigiję planšetinį kompiuterį su „Omnitel“ mobiliuoju internetu, net pusę metų kas mėnesį gaus dovanų išsirinkti po vieną filmą bei 16-os elektroninių žurnalų prenumeratą. O įsigyjantieji naują mobilųjį telefoną išsimokėtinai ir pasirinkę vieną iš „Mano“ mokėjimo planų, gaus net iki dvejų metų nemokamų pokalbių „Omnitel“ tinkle bei geras nuolaidas išmaniesiems telefonams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!