Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/37111/sventes-arteja-o-su-jomis-ir-president-cb-lt-skelbia-geru-pasiulymu-meta/spausdinti/

Šventės artėja, o su jomis ir President-CB.lt skelbia gerų pasiūlymų metą

Publikuota: 2012-11-09 17:22
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Todesa, UAB

Šventės artėja, o su jomis ir President-CB.lt skelbia gerų pasiūlymų metąJei sekate President-CB.lt (UAB „Todesa“) veiklą, tai tikrai pastebėjote, jog atliekame įvairius testus su turima produkcija, tarp jų išbandėme ir Prancūzų gamintojo „President Electronics“ antenų efektyvumą. Kaip ir kiekvienas klientas, tikriausiai norite turėti geriausią iš geriausių, bet ne visada geriausias taip lengvai pasiekiamas ar tiesiog jis būna neįperkamas.

Todėl skelbiame neįtikėtiną akciją, kurioje „dalyvauja“ mūsų bandymų metu geriausiai pasirodžiusi antena „President Alaska“. Tai tikrai efektyvi 1,45 m aukščio antena, skirta CB radijo ryšio diapazonui. Su šia antena pasiekėme didžiausią 17,5 km atstumą. Šis atstumas gali būti ir didesnis, ir mažesnis. Tai tiesiogiai priklauso nuo aplinkos, kurioje antena dirbs ar bus naudojama.

Savo bandymuose nesiekiame pasaulinių rekordų, tiesiog išbandome produkciją tokiomis sąlygomis, kokiomis ji bus naudojama Jūsų. Tik tokiu atveju galime perteikti realius parametrus, o ne iš lankstinukų nukopijuoti gamintojo pateikiamą informacija.

Todėl paskubėkite įsigyti vieną iš dviejų „President Alaska“ tipų: visiems žinomas ir prieinamas įgręžiamos antenos tipas, kurio kaina tik 130 Lt (buvo 177 Lt) bei „President Alaska“ su magnetiniu padu, kurios nerasite nei pas vieną kitą pardavėją išskyrus mus, už itin patrauklią kainą vos 180 Lt vietoje 235 Lt.

Kainos pateiktos su PVM. Akcijos laikas ir prekių kiekis ribotas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!