Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/31546/nemokamam-bendravimui-be-apribojimu-ismanusis-samsung-galaxy-s2-ir-4g-internetas-mezon/spausdinti/

Nemokamam bendravimui be apribojimų: išmanusis „Samsung Galaxy S2“ ir 4G internetas MEZON

Publikuota: 2011-11-07 14:09
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Mobiliojo interneto paslaugų teikėjas Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pateikė rinkai naujovę – siūlo už patrauklią kainą įsigyti ir kartu naudoti išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy S2“ ir kišeninį interneto įrenginį MEZON YZI. Derinant išmaniojo telefono ir 4G ryšio technologijos „WiMAX“ galimybes bendrauti galima nemokamai ir be jokių apribojimų.

Telecentro „WiMAX“ projekto vadovo Mindaugo Kuprio teigimu, sparčiai tobulinamos mobiliojo interneto technologijos jau senokai peržengė telefonijos ribas, o išpopuliarėjus išmaniesiems telefonams nemokamas bendravimas internetu – dar plačiau prieinamas.

„Pavyzdžiui, parsisiuntus į išmaniuosius telefonus nemokamas programėles „Viber“ bei prisijungus prie interneto, galima nemokamai tarpusavyje ir skambinti, ir susirašinėti trumposiomis žinutėmis. O tam, kad išmaniajame telefone veiktų neribotas internetas, verta įsigyti MEZON YZI“, – teigia Mindaugas Kuprys.

Nemokamam bendravimui be apribojimų: išmanusis „Samsung Galaxy S2“ ir 4G internetas MEZON

Per MEZON YZI maršruto parinktuvą prie mobiliojo 4G interneto MEZON galima jungtis ne tik kompiuteriuose, bet ir išmaniuosiuose telefonuose. Užsisakius MEZON planą, išmaniajame telefone mobiliuoju internetu galima naudotis be jokių papildomų mokėjimų ir neskaičiuojant bei neribojant siunčiamų duomenų kiekio. Šiuo metu Telecentras vienintelis rinkoje be jokių išlygų suteikia galimybę naudotis mobiliuoju internetu neribotai.

Mažą ir stilingą MEZON YZI interneto įrenginį patogu įsidėti į rankinę ar kišenę ir visur su savimi nešiotis, šiuo interneto įrenginiu gali naudotis net keli asmenys vienu metu.

„MEZON YZI toks universalus ir ekonomiškai naudingas, kad ne visi iš karto tuo patiki. Vienas mūsų klientas jį įsigijo vien tam, kad laisvai judėdamas savo išmaniajame telefone galėtų neribotai naudotis „Skype“ programa ir kalbėtų su užsienyje esančiais draugais nemokamai. Tik po kurio laiko jis susiprato, kad turėdamas MEZON YZI ir mokėdamas tik už vieną pasirinktą planą be jokių suvaržymų internetu gali naudotis ir savo nešiojamajame kompiuteryje, ir planšetėje“, – pasakoja Mindaugas Kuprys.

Anot jo, siūlydamas savo klientams MEZON YZI kartu su išmaniuoju telefonu „Samsung Galaxy S2“, Telecentras siekia atkreipti dėmesį, kokios plačios yra naudojimosi mobiliuoju 4G internetu MEZON galimybės ir koks didelis privalumas yra laisvė naudotis vieninteliu tikrai neribotu internetu bendraujant nemokamai. Išmanųjį „Samsung Galaxy S2“ telefoną šiai akcijai bendrovė pasirinko irgi neatsitiktinai.

„Su pasaulinio garso kompanija „Samsung Electronics“ patikimai bendradarbiaujame diegdami mobiliojo 4G „WiMAX“ ryšio tinklą, prekiaujame šio gamintojo kompiuteriais ir USB modemais. O be to, „Samsung Galaxy S2“ – ypač modernus telefonas, išsiskiriantis patraukliu dizainu, ekrano ryškumu ir jautrumu, taikomųjų programų gausa ir kitais parametrais“, – sako Mindaugas Kuprys. Telefoną „Samsung Galaxy S2“ su nuolaida MEZON salonuose gali įsigyti visi mobiliojo 4G interneto MEZON naudotojai, taip pat nauji Telecentro klientai, užsisakę bet kurį iš trijų šiuo metu siūlomų MEZON planų (iki lapkričio pabaigos didžiausios greitaveikos planas „Pramogauk“ – tik 29,99 Lt/mėn.). Ilgalaikių sutarčių pasirašyti nebūtina.

Išmanųjį „Samsung Galaxy S2“ įsigijusiems klientams ir mobilusis maršruto parinktuvas MEZON YZI, pasirašius 24 mėn. sutartį, parduodamas su nuolaida – 60 proc. pigiau nei įprasta kaina.

MEZON salonai veikia Vilniuje (Sausio 13-osios 10, PC „Akropolis“, PC „Panorama“), Kaune (J. T. Vaižganto g. 13, PC „HyperMaxima“, PC „Savas“), Klaipėdoje (Mažvydo al. 1, PC „Akropolis“), Šiauliuose (Tilžės g. 157, PC „Akropolis“), Panevėžyje (Laisvės a. 26, Pažagienių g. 29, PC „Babilonas I“), Alytuje (Pulko g. 12A), Marijampolėje (Bažnyčios g. 38), Tauragėje (Norkaičiai, Tauragės r.), Mažeikiuose (Žemaitytės g. 20), Utenoje (PC „Senukai“).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!