Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/30451/mokipay-krepsinio-gerbejams-grazins-iki-380-tukst-litu/spausdinti/

„Mokipay“ krepšinio gerbėjams grąžins iki 380 tūkst. litų

Publikuota: 2011-08-16 12:13
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: MokiPay Europe

„Mokipay“ krepšinio gerbėjams grąžins iki 380 tūkst. litų, sumokėtų už kontrolinių rinktinės varžybų bilietusKrepšinio aistruoliai, įsigiję bilietus į kontrolines Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes prieš 2011 m. Europos čempionatą, galės nemokamai gauti mobiliojo mokėjimo paslaugos „Mokipay“ pakuotes su 10 litų papildymu. Tai galima padaryti „Tiketos“ kasose ir „Omnitel“ salonuose pateikus bilietą į bet kurias iš ketverių likusių kontrolinių rungtynių. Iš viso planuojama išdalinti iki 38 tūkst. „Mokipay“ pakuočių.

Šiuo metu nusipirkus 10 litų kainuojančią „Mokipay“ pakuotę, sumokėti pinigai iškart papildo vartotojo „Mokipay“ sąskaitą ir gali būti skirti pirkiniams. Gavę nemokamą paslaugos pakuotę, krepšinio gerbėjai taip pat savo sąskaitoje ras 10 litų. Pasinaudoję šiuo pasiūlymu jie ne tik galės išbandyti karščiausią Lietuvos naujovę, bet ir susigrąžins dalį pinigų, sumokėtų už bilietą į varžybas.

„Krepšinio čempionato metu sieksime žinią apie „Mokipay“ paskleisti po visą Europą ir parodyti, kad Lietuva – tikra inovacijų šalis, pirmoji pasaulyje plačia apimtimi pasiūliusi tokią mobiliųjų mokėjimų paslaugą. Tuo tarpu Lietuvos krepšinio aistruoliai gali „Mokipay“ išbandyti vieni pirmųjų pasaulyje ir paslaugos pakuotes su 10 litų sąskaitoje gauti nemokamai“, – sakė „Mokipay Europe“ įkūrėjas Markas Zbarskis.

Gauti „Mokipay“ dovanų galima įsigijus bilietą į rugpjūčio 18 d. rungtynes su Ispanija Kaune, rugpjūčio 19 d. rungtynes Panevėžyje su Rusija ir rugpjūčio 20 d. – su Latvija, rugpjūčio 27 d. rungtynes su Gruzija Vilniuje.

Nemokamą „Mokipay“ pakuotę galima gauti savo bilietą į draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes parodžius „Tiketos“ kasose prekybos centruose „Akropolis“ Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, Panevėžio „Cido“ arenoje ir Vilniaus „Siemens“ arenoje bei prekybos centre „Europa“. Tą padaryti galima ir „Omnitel“ salonuose Alytuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Vilniuje.

Naudojantis „Mokipay“, už prekes ir paslaugas galima atsiskaityti patogiau nei mokant kortele ar grynaisiais pinigais – tiesiog prie terminalo pridėjus mobilųjį telefoną, turintį specialų lustą.

Atsiskaityti „Mokipay“ jau galima dešimtyse Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Palangos kavinių, klubų ir restoranų. Iki Europos krepšinio čempionato pradžios „Mokipay“ terminalai veiks visų Lietuvos miestų, kur vyks varžybos, sporto arenose ir viešojo maitinimo įstaigose, parduotuvėse ir pan.

Lietuvos bendrovės „Mokipay Europe“ inovatyvi mobiliųjų mokėjimų paslauga sukurta naudojant bekontaktę NFC (angl. Near Field Communication) technologiją. Lietuva tapo pirmąja šalimi pasaulyje, įdiegusia šią paslaugą plačia apimtimi. Paslauga dabar gali naudotis „Omnitel“ abonentai ir „Omnitel Extra“ vartotojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!