Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/29247/kompanija-nokia-dovanos-populiariausius-zaidimus/spausdinti/

Kompanija „Nokia“ dovanos populiariausius žaidimus

Publikuota: 2011-05-23 11:20
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: NOKIA

Kompanija „Nokia“ dovanos populiariausius žaidimusIki liepos pabaigos visi, perkantys išmaniuosius telefonus „Nokia N8“, „Nokia E7“, „Nokia C7“ ar „Nokia C6“, gaus dovanų 20 pasaulyje populiariausių žaidimų. Apie 200 litų vertoje dovanoje bus net dvi šiuo metu populiariausio žaidimo „Angry Birds“ versijos – „Angry Birds Rio“ ir „Angry Birds Seasons“.

„Šiandien vis didesnė reikšmė skiriama mobiliųjų telefonų turiniui, aplikacijoms ir programoms, kurios praplečia vartotojų galimybes arba praturtina jų laisvalaikį. Ne vienam iš mūsų yra tekę būti situacijoje, kai tenka ko nors nuobodžiai laukti, todėl 20 nemokamų populiariausių pasaulyje žaidimų bus gera dovana „Nokia“ išmaniųjų telefonų pirkėjams. Žaidimai yra labai įvairūs, tad kiekvienas galės išsirinkti sau tinkamą“, – kalbėjo „Nokia“ rinkodaros vadovė Lietuvai Raivara Šemetulskytė.

Naujuosius „Nokia“ išmaniuosius telefonus įsigiję žmonės galės bet kurį iš šio paketo patikusį žaidimą atsisiųsti iš „Ovi“ parduotuvės.

Dovanojamų žaidimų sąraše yra jau kultiniais tapusių „Tetris HD“, „Monopoly Classic HD“, „Worms HD“ ir „Pac-man Championship“ naujos ir itin aukštos vaizdo kokybės versijos. Aukšta „Nokia“ telefonų ekranų raiška mėgausis ir veiksmo bei lenktynių žaidimų mėgėjai. Jie galės pasinerti į „Assasin‘s Creed HD“, „GT Racing: Motor Academy HD“, „Tom Clancy‘s H.A.W.X. HD“, „Spiderman HD“, „Rally Master Pro“, „Hero of Sparta HD“ bei „James Cameron‘s Avatar HD“ žaidimuose kuriamus pasaulius. Žaidimų pakete bus netgi strateginiai „Sims 3“ ir „The Setlers HD“ žaidimai.

Be to, kiekvienas galės mėgautis arkadinių žaidimų paprastumu – be jau anksčiau išvardintų žaidimų, „Nokia“ dovanoja „Guitar Rock Tour HD“, „Fruit Ninja“, „WSOP 3: Hold‘em Legend“, „Farm Frenzy“, „Bounce Boing Battle“ ir „Doodle Jump“ žaidimus. Taigi, visi, perkantys naują išmanųjį „Nokia“ telefoną, dovanoje galės rasti individualų jo skonį atitinkančius žaidimus ir išmėginti naujus žaidimų žanrus.

Šis pasiūlymas galioja nuo dabar iki 2011 m. liepos 31 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!