Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2776/gruodzio-savaitgaliais-ir-svenciu-dienomis-sventines-pokalbiu-kainos/spausdinti/

Gruodžio savaitgaliais ir švenčių dienomis - šventinės pokalbių kainos

Publikuota: 2005-12-02 16:45
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos telekomas, AB

Artėjančių švenčių proga visų gruodžio savaitgalių ir švenčių metu „Lietuvos telekomo“ klientai į užsienį ir į kitus miestus skambins už specialią kainą. Skambučiai į 16 Europos šalių fiksuotuosius tinklus kainuos vos 26 ct/min, skambinant visoje Lietuvoje – vos 3 ct/min.

„Per didžiųjų metų šventes užsiėmę savai rūpesčiais dažnai pamirštame pasveikinti draugus, artimuosius ar gimines, kurie gyvena kituose miestuose ar net kitose šalyse. Tikimės, kad ši mūsų akcija paskatins visus paskambinti jiems ir perduoti savo šventinius linkėjimus,“ – sako „Lietuvos telekomo“ Rinkodaros departamento vadovas Nerijus Ivanauskas.

Šiuo akcijos pasiūlymu galės naudotis visi „Lietuvos telekomo“ klientai, nereikės užsisakyti jokio specialaus plano.

Už 26 ct/min kainą visų gruodžio savaitgalių ir švenčių dienomis bus galima kalbėti su Airija, Austrija, Belgija, Danija, D.Britanija, Graikija, Ispanija, Italija, Vatikanu, Liuksemburgu, Nyderlandais, Portugalija, Prancūzija, Suomija, Švedija ir Vokietija.

„Per pusmetį 32 proc. išaugę tarptautiniai pokalbiai rodo, kad vis daugiau žmonių turi poreikį skambinti ir į užsienį. Savo klientams mes suteikiame galimybę iki soties pabendrauti su giminėmis, draugais ir pažįstamais Europoje už itin mažą kainą“, – sako N. Ivanauskas.

„Lietuvos telekomo“ akcija patraukli ir tuo, kad ši bendrovė pokalbius skaičiuoja sekundėmis, o ne minutėmis. Taigi mokėti reiks tik už tiek, kiek prakalbama.

Lietuvos Migracijos departamento duomenimis šiuo metu iš Lietuvos yra išvykę daugiau nei 300 tūkstančių; neoficialiai – beveik du kartus daugiau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!