Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/26599/kaledines-dovanos-vilnieciams-uz-interneta-atsiskaityk-snaigemis/spausdinti/

Kalėdinės dovanos vilniečiams – už internetą atsiskaityk snaigėmis

Publikuota: 2010-12-16 17:11
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Penkių kontinentų komunikacijų centras, UAB

„Skynet“ snaigės netirpsta

Visi nauji „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ klientai, užsisakantieji šviesolaidinį internetą „Skynet“ šventiniu metu – nuo gruodžio 1 iki sausio 31 dienos – galės už paslaugas iš dalies atsiskaityti „Skynet“ snaigėmis, kurių vertė nuo 78 iki 1 026 Lt. Nuolaidų dydis priklauso nuo sutarties termino ir pasirinkto interneto plano.

Greitis didėja, kaina mažėja

Esami „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ klientai galės išsirinkti kalėdinę dovaną, kurios vertė 180, 396 arba 636 Lt. Pratęsę terminuotas „Skynet“ interneto sutartis dar vieneriems metams, jie galės naudotis gerokai greitesniu internetu mokėdami tiek pat, kiek mokėjo iki šiol.

„Sky Gold“ plano naudotojams, pratęsusiems sutartį metams, bus suteikta galimybė ne tik pereiti prie „Sky Platinum“ plano, bet ir įteikta vertinga dovana – „Skynet“ tinklu transliuojama televizija „Penki TV“ (standartinė jos kaina – 36 Lt/mėn.).

Kalėdinės dovanos vilniečiams – už internetą atsiskaityk snaigėmis

„Penki TV“ žiūrovams – 100 filmų nemokamai

Tiems, kas naudojasi „Skynet“ internetu, bet dar neturi interaktyviosios televizijos, „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ paruošė dar vieną dovaną. Tai televizija „Penki TV“, kuri sostinės gyventojams nekainuos nė cento, o įrašančio TV priedėlio nuoma – tik 16 Lt per mėnesį.

Ir tai dar ne viskas! Nauji „Penki TV“ klientai visą sutarties galiojimo laiką galės nemokamai žiūrėti 100 geriausių virtualios vaizdo nuomos (VVN) filmų!

Dovanos laukia ir tų, kurie jau seniai naudojasi „Penki TV“ paslaugomis – ilgais vakarais jie galės mėgautis vienu iš 9 HD kanalų, už kurį net du mėnesius nereikės mokėti nė cento.

Pasiūlymai galioja iki 2011 sausio 31 d. Plačiau apie akcijos sąlygas www.skynet.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!