Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2656/kaledu-proga-tele2-klientams-maxima-dovanu-cekiai/spausdinti/

Kalėdų proga „Tele2“ klientams – „Maxima“dovanų čekiai

Publikuota: 2005-11-24 10:31
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“, bendradarbiaudama su parduotuvių tinklu „Maxima“, pirmoji iš telekomunikacijų bendrovių pristato šių metų kalėdinę akciją. Šia proga kiekvienas, sudaręs ar pratęsęs sutartį su „Tele2“ ir įsigijęs telefoną iki gruodžio 31 dienos, dovanų gaus „Maxima“dovanų čekį.

Tiek nauji, tiek jau esami „Tele2“ klientai bus apdovanoti didžiausio Lietuvoje prekybos tinklo „Maxima“ dovanų čekiais, kurių vertė – 50 ar 100 litų. Naujieji „Tele2“ klientai, pasirinkę mokėjimo planus "Standartinis 1" ar "Šeima", gaus 50 litų vertės dovanų čekius, o pasirinkę planus "Plepys" ar "Laisvalaikis“ bus apdovanoti net 100 litų vertės „Maxima“dovanų čekiais.

„Tele2“ klientai galės patys nuspręsti, ką įsigyti už gautą dovanų čekį. Dovanų čekiais bus galima atsiskaityti bet kurioje parduotuvėje „Maxima“ ar „Saulutė“ visoje Lietuvoje, arba išleisti juos statybinių medžiagų ir namų dekoravimo centre „Ermitažas“.

„Norėjome, kad mūsų dovanos būtų ne tik džiugios, bet ir naudingos. Už „Maxima“ dovanų čekius mūsų klientai galės įsigyti ką nors gražaus šventiniam stalui, pripirkti dovanų kitiems arba tiesiog panaudoti juos kasdieninėms reikmėms,“ – sako „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!