Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/26102/sviesolaidinis-internetas-zebra-ir-mobilusis-internetas-omni-connect-uz-vieno-kaina/spausdinti/

Šviesolaidinis internetas ZEBRA ir mobilusis internetas „Omni Connect“ – už vieno kainą

Publikuota: 2010-11-15 11:31
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: TEO LT, AB

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB ir mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pateikė bendrą sparčiojo interneto ZEBRA ir mobiliojo interneto „Omni Connect“ pasiūlymą. Abi paslaugos klientams kainuos 49,90 lito per mėnesį – beveik perpus pigiau nei įsigyjant jas atskirai.

Pasiūlymas galioja paslaugas užsisakiusiems iki sausio 31 dienos ir įsipareigojus jomis naudotis 24 mėnesius.

Į naująjį pasiūlymą įtrauktas interneto ZEBRA planas „Optimalus plius“ arba „Optimalus šviesolaidis“, suteikiantis galimybę namie naudotis iki 80 Mb/s spartos ryšiu. O su interneto planu „Omni Connect Optimum“ klientai plačiausiame Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinkle galės naudotis iki 1 Mb/s sparta ir už mėnesio mokestį atsisiųsti 3 GB duomenų. Specialiai parinkti paslaugų planai tinka daugumai aktyvių interneto vartotojų.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, klientams nebereikės rinktis iš dviejų alternatyvų. „Klientai už tą pačią patrauklią kainą galės namie itin sparčiai naršyti internete, žaisti ir siųstis didelės apimties bylas, o už biuro ar namų ribų naudotis mobiliuoju internetu“, – teigė N. Ivanauskas.

„Tai unikalus „Omnitel“ ir TEO pasiūlymas. Juo pasinaudosiantiems vartotojams suteikiama galimybė išnaudoti dviejų technologijų pranašumus – šviesolaidinio interneto greitį ir mobiliojo interneto lankstumą plačiausiame Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinkle“, – teigė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Pasinaudosiantiems šiuo pasiūlymu, paslaugų įrengimas nieko nekainuos, o reikalingai įrangai taikomos didelės nuolaidos. Užsisakyti bendrą pasiūlymą ir gauti daugiau informacijos apie jo sąlygas ir mokesčius galima TEO klientų aptarnavimo skyriuose, „Omnitel“ klientų aptarnavimo salonuose, interneto svetainėje arba telefono numeriais 1817 (TEO), 8 698 33 333 („Omnitel“).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!