Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2593/viasat-skelbia-kaledine-akcija-nerealios-kaledos/spausdinti/

„VIASAT“ skelbia Kalėdinę akciją „Nerealios Kalėdos!“

Publikuota: 2005-11-18 11:40
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: VIASAT

Vienintelis teisėtas palydovinės televizijos platintojas Baltijos šalyse „VIASAT“ skelbia Kalėdinę akciją „Nerealios Kalėdos!“.

„Jei norite drauge su visa šeima per Kalėdas mėgautis skaitmeninės televizijos privalumais ir naujausiais filmais - pasirašykite Viasat Auksinio paketo sutartį iki Naujųjų ir laimėkite puikius prizus: 107 cm ekrano įstrižainės 6800 Lt vertės plazminį televizorių „Philips“, vieną iš trijų „Philips“ DVD grotuvų arba vieną iš šimto „Disney“ žieminių kepurių“, - kalėdinėje akcijoje dalyvauti ragina VIASAT atstovė Lietuvoje Marija Cholodova.

Akcijoje dalyvauja visi nauji „VIASAT“ klientai, pasirašę Auksinio paketo sutartį 24 mėnesiams.

Akcijos laimėtojai bus išrinkti atsitiktiniu būdu ir iki 2006-ųjų sausio 16 dienos informuoti asmeniškai. Visa informacija apie kalėdinę akciją ir nugalėtojus bus skelbiama www.viasat.lt internetinėje svetainėje.

Viasat Auksinis paketas, su kuriuo ir galioja ši kalėdinė akcija, suteikia galimybę matyti daugiau nei 34 koduotus palydovinius kanalus, klausyti dešimties skaitmeninių radijo stočių. Trylika TV kanalų transliuojami rusų kalba, keturi - su lietuviškais subtitrais, taip pat pakete yra ir vienas lietuviškas kanalas. Auksinio paketo transliuojamų kanalų programas galima rasti TV leidiniuose, o kitą reikalingą informaciją apie „VIASAT“ pasiūlymus ir paketo įsigijimą - oficialioje „VIASAT“ svetainėje www.viasat.lt.

„Nerealios Kalėdos!“ su „VIASAT“ ir Viasat Auksiniu paketu iki gruodžio 31 dienos!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!