Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2364/tele2-verslininkams-siulo-mazesni-tarifa-skambinant-i-visus-tinklus/spausdinti/

„Tele2“ verslininkams siūlo mažesnį tarifą skambinant į visus tinklus

Publikuota: 2005-10-26 14:04
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Svarbi žinia visiems taupiems verslininkams – „Tele2“ skelbia akciją „Pinigų neprisikopijuosi, bet gali sutaupyti!“. Tai pasiūlymas, ypač aktualus smulkiojo ir vidutinio verslo atstovams, norintiems sumažinti išlaidas už mobilųjį ryšį. Pasirinkę „Tele2.Mobile Verslas (40)“ planą nauji vartotojai, skambindami į visus Lietuvos tinklus, visus metus mokės tik 18 ct. už minutę. Pasiūlymas galioja tiek naujiems klientams, pasirašantiems „Tele2.Mobile Verslas (40)“ mokėjimo plano sutartį, tiek esamiems vartotojams, pratęsiantiems ją.

Sparčiai besiplečianti bendrovė „Tele2“ įvertino, kad verslo klientams ypač aktualūs palankūs tarifai skambinant į visus Lietuvos tinklus. Ir tai ne vienintelis specialus pasiūlymas „Tele2“ verslo klientams. Užsisakius paslaugą „Verslo komanda“ įmonės darbuotojai gali tarpusavyje kalbėtis nemokamai. Nesunku įsivaizduoti, kiek išlaidų įmonė iškart sutaupys.

UAB „Baltijos tyrimai“ duomenimis, verslo klientų, pasirinkusių „Tele2“ paslaugas, mobiliojo ryšio išlaidos sumažėja vidutiniškai 30 %. Pasinaudoję šiuo nauju pasiūlymu „Tele2“ vartotojai turėtų papildomai sutaupyti iki 15 % išlaidų už mobiliojo ryšio paslaugas. Bendrovė ragina verslininkus paskubėti pasinaudoti akcijos teikiamomis sąlygomis, nes pasiūlymas galios tik iki lapkričio mėnesio pabaigos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!