Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/23245/naujiems-mobiliojo-4g-interneto-mezon-vartotojams-akciju-gausa/spausdinti/

Naujiems mobiliojo 4G interneto MEZON vartotojams – akcijų gausa

Publikuota: 2010-05-12 17:02
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Artėjant vasarai AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) mobilaus 4G interneto MEZON vartotojams pateikė itin daug naujų pasiūlymų. Nuolaidos taikomos ne tik mokesčiui už paslaugą, bet ir įsigyjant USB modemus, kompiuterius, užsisakant paslaugas elektroninėje parduotuvėje.

„Skelbdami akcijas ir suteikdami vis daugiau papildomų paslaugų mes suteikiame vartotojams galimybę palankiomis sąlygomis išbandyti mobilųjį 4G internetą MEZON ir patiems įsitikinti pažangiausios ryšio technologijos pranašumu“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Jo teigimu, šį mėnesį daugiausiai naujų klientų pritraukia pasiūlymas iki vasaros pabaigos mobiliuoju internetu naudotis nemokamai – iki gegužės 31 d. užsisakiusiems MEZON interneto planą „Atrask“ paslauga (iki 1 GB duomenų) kainuos 0 Lt/mėn., o nuo rugsėjo – tik 9 Lt/mėn.

Didelė nuolaida gegužės mėnesį taikoma ir mobiliojo 4G interneto MEZON įrangai – užsisakius planą „Nevaržyk“ arba „Pramogauk“, USB modemą galimą įsigyti vos už 1 Lt. O nusipirkus itin lengvą nešiojamąjį kompiuterį „Samsung X520“ ir užsisakius bet kurį mobiliojo 4G interneto MEZON planą, USB modemą galimą įsigyti už 99 Lt.

Telecentro naujovę – užrašų knygutės dydžio nešiojamąjį kompiuterį „Mbook M1“ perkantiems klientams siūloma galimybė MEZON internetu nemokamai naudotis net iki kitų metų spalio pabaigos. Kompiuteryje „Mbook M1“ yra integruotas „WiMAX“ ryšio modemas, todėl papildomos įrangos pirkti – nebereikia.

Be to, 4G interneto MEZON klientai turi galimybę naudotis mobiliuoju internetu be terminuotų sutarčių, jau yra pradėta teikti išankstinio mokėjimo paslauga, specialios nuolaidos taikomos užsisakantiems paslaugas ir įrangą elektroninėje parduotuvėje www.mezon.lt.

Telecentro komercijos direktorius pabrėžia, kad įdiegus mobiliojo 4G ryšio tinklą „WiMAX“, mūsų šalies gyventojų galimybės naudotis mobiliuoju internetu pakilo į ženkliai aukštesnį lygį ir tapo vienos geriausių pasaulyje.

„Pas mus atvyksta telekomunikacijų specialistai iš daugelio šalių, pavyzdžiui, Danijos, JAV, Prancūzijos ir kitų, kad patys pamatytų ir įsitikintų „WiMAX“ tinklo galimybėmis. Juos ypač stebina platus „WiMAX“ ryšio prieinamumas ir gera kokybė bei itin didelė mobiliojo 4G interneto MEZON sparta“, – tvirtina Egidijus Ropė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!