Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2189/studentams-isskirtines-tele2-nuolaidos/spausdinti/

Studentams – išskirtinės „Tele2“ nuolaidos

Publikuota: 2005-10-03 12:14
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Dabar, įsibėgėjant naujiems mokslo metams, studentams pats geriausias laikas tapti mobiliems. Antroji pagal dydį Lietuvoje mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ pristato naują mokėjimo planą „Studentas“. Pasirinkę šį planą studentai visame „Tele2“ tinkle kalbės tik už 9 centus per minutę.

Šią išskirtinę sutartį gali pasirašyti visi studentai, pateikę NYSA nacionalinės jaunimo ir studentų agentūros rekomendaciją. Be to, studentai, pasirašę sutartį „Studentas“ dviems metams, naujausią spalvotą telefoną Nokia 6610i galės nusipirkti tik už 29 litus, o Nokia 3220 ir Siemens CXV70 telefonus – už vieną litą. Ir tai dar ne viskas.

Šį rudenį „Tele2“ paruošė dar daugiau pasiūlymų. Studentai, pateikę Lietuvos studento pažymėjimą, visuose „Lietuvos spauda“ kioskuose gali įsigyti norimo nominalo PILDYK kodo papildymus 10 procentų pigiau. Ši nuolaida studentams galios iki spalio 31 dienos.

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ jau ne pirmus metus aktyviai bendradarbiauja su NYSA nacionaline jaunimo ir studentų agentūra ir stengiasi pateikti kuo daugiau išskirtinių pasiūlymų studentams, kuriems ypač aktualu už mobilųjį ryšį mokėti kuo mažiau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!