Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2154/iki-naujuju-metu-tele2-tinkle-mms-zinutes-kainuos-12-ct/spausdinti/

Iki Naujųjų Metų „Tele2“ tinkle MMS žinutės kainuos 12 ct.

Publikuota: 2005-09-27 12:56
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ visiems klientams, besinaudojantiems mėnesinio apmokėjimo paslauga, sumažino MMS žinučių kainą iki 12 ct už vieną MMS žinutę. Šiuo metu mobiliojo ryšio paslaugų rinkoje tai yra pati mažiausia kaina. Toks ypatingas pasiūlymas „Tele2“ klientams galios iki pat Naujųjų Metų.

„Tele2“ taip pat siūlo aktyviems GPRS ir MMS vartotojams užsisakyti „Tele2 GoLive!” paslaugų paketą, kuriame - 500 nemokamų MMS žinučių ir 50 nemokamų Mb per mėnesį. Mėnesinis paslaugos mokestis - 10 Lt. „Tele2 GoLive!“ wap svetainėje, adresu wap.tele2.lt, vartotojai gali atsisiųsti polifoninių melodijų, paveikslėlių, JAVA žaidimų, sužinoti apie paskutines verslo naujienas, orus, valiutų kursus ir kitą naudingą informaciją.

„Tele2“ klientams siūlo ne tik mažus tarifus, bet ir galimybę įsigyti modernius telefonus su fotokameromis, GPRS bei MMS funkcijomis ir kainuojančius nuo 1 Lt., perkant su 24 mėn. sutartimi. „Mes laikomės klientams duoto pažado teikti pigiausias mobiliojo ryšio paslaugas Lietuvoje“, - teigia „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!