Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/21242/galimybe-uzsisakyti-4g-interneta-mezon-uz-1-lt-men-tik-iki-sausio-31-dienos/spausdinti/

Galimybė užsisakyti 4G internetą MEZON už 1 Lt/mėn. – tik iki sausio 31 dienos

Publikuota: 2010-01-25 11:15
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Norintieji naudotis sparčiausiu belaidžiu internetu MEZON mokant už paslaugą tik 1 Lt per mėnesį turėtų suskubti – vieno lito akcija užsisakantiems planą „Atrask“ galios iki sausio mėnesio 31 dienos. AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) praneša, kad nuo vasario mėnesio pigiausio plano „Atrask“ kaina keisis.

„Ilgalaikė Vieno lito akcija buvo sukurta 4G interneto MEZON paslaugai pristatyti ir išpopuliarinti. Tai paskatino daugelį žmonių pasidomėti naujos kartos belaidžiu internetu, jį išbandyti ir tapti nuolatiniais klientais“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Galimybė užsisakyti 4G internetą MEZON už 1 Lt/mėn. – tik iki sausio 31 dienos

Jis pabrėžia, kad plačiajai visuomenei skirtas planas „Atrask“ ir toliau išliks tarp MEZON pasiūlymų ir bus pigiausias.

Planą „Atrask“ pasirinkę vartotojai gali mėgautis iki 10 Mb/s ryšio sparta, jiems suteikiama galimybė atsisiųsti iki 1 GB duomenų, o kiekvienas papildomas megabaitas kainuoja vos 1 ct. Be to, planu „Atrask“ galima naudotis be jokių papildomų įsipareigojimų – nereikia pasirašyti terminuotų sutarčių.

„Planas „Atrask“ patenkino didelės dalies vartotojų lūkesčius – jis puikiai tinka norintiems nevaržomai siųsti ir gauti elektroninius laiškus, naršyti po naujienų portalus, naudotis elektroninės bankininkystės paslaugomis ir kitomis interneto galimybėmis “, – sako Egidijus Ropė.

Anot jo, pigiausią MEZON planą kai kurie žmonės renkasi kaip papildomą interneto paslaugą, kuria be jokių laidų gali naudotis erdvėse už namų ar biuro, tačiau tiems, kurie nesisiunčia labai didelio kiekio duomenų, „Atrask“ tarnauja kaip vienintelė visus poreikius tenkinanti paslauga.

Komercijos direktorius tvirtina, kad šiemet, kaip ir pernai, visų MEZON planų kainos bus konkurencingos, todėl Lietuvos gyventojams bus sudarytos palankios sąlygos naudotis patikimu, saugiu ir itin sparčiu naujos kartos belaidžiu internetu.

Jis atkreipia dėmesį į tai, kad šių metų pradžioje MEZON bus ypač patrauklus tiems, kas mėgsta internetu naudotis neskaičiuodami siunčiamų duomenų kiekio – užsisakiusiems paslaugas iki kovo 31 planai „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ kainuos maždaug dvigubai mažiau nei pernai – atitinkamai 49 Lt/mėn. ir 69 Lt/mėn.“.

Norintieji pigiau įsigyti MEZON įrangą – USB modemus ir maršruto parinktuvus – taip pat sulauks specialių pasiūlymų. Be to, taikomos nuolaidos MEZON interneto paslaugas ir įrangą užsisakantiems elektroninėje parduotuvėje (įrangos pristatymas – nemokamas).

2009 m. kovą Vilnius tapo pirmąją Europos Sąjungos sostine, pradėjusia naudotis ketvirtos kartos (4G) ryšiu „WiMAX“. Per 10 mėnesių MEZON internetas tapo prieinamas jau 21 mieste ir 20 gyvenviečių. Praėjusių metų pabaigoje už Lietuvoje diegiamą 4G ryšio tinklą „WiMAX“ ir šiuo tinklu teikiamą belaidžio interneto paslaugą MEZON Telecentrui buvo įteiktas „Inovatyvaus produkto 2009“ prizas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!