Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/20475/pats-laikas-pereiti-i-mezon-interneto-lygi/spausdinti/

Pats laikas pereiti į MEZON interneto lygį

Publikuota: 2009-12-03 12:48
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Dainininkas Sasha Song apie internetą sako taip: „Gyvenimą suprantu tik kaip nuolatinį judėjimą. O internetas turi judėti drauge su manimi ir turi būti toks spartus, kad nestabdytų mano gyvenimo“.

Jeigu internetas ir tau – spartaus gyvenimo būdas, būtinai pasinaudok Kalėdinės akcijos nuolaidomis ir tapk MEZON paslaugų vartotoju nedelsdamas!

Sasha Song

Visi nauji 4G interneto MEZON klientai, dar šiemet pasirašę „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ planų terminuotas sutartis, USB modemą gali įsigyti vos už 1 litą (tai proga sutaupyti net 248 litus).

Kalėdinis MEZON pasiūlymas ypač naudingas tiems, kurie nenori riboti savo laiko naršymui internete ir nenori skaičiuoti siunčiamų duomenų kiekio. Pasirinkus planus „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ galima siųsti bet kokį kiekį duomenų, o tai reiškia, naudotis internetu visiškai nevaržomai. Ir nesvarbu, kokį sutarties terminą pasirinksi – 12, 24 ar 36 mėnesių – USB modemas akcijos metu vis tiek kainuos tik 1 litą.

Dovana sporto aistruoliams: MEZON interneto klientai „Sport 1“ kanalo laidas interneto svetainėje www.mezon.lt gali žiūrėti nenutrūkstamai realiu jų transliavimo laiku, ir ši papildoma paslauga jiems teikiama nemokamai.

Dovana melomanams: interneto svetainėje www.mezon.lt galima nuolat nemokamai klausytis pasirinktų užsienio ir Lietuvos atlikėjų kūrinių, sudarinėti dainaraščius ir rekomenduoti savo mėgstamas dainas. Tokia galimybė muzikos mėgėjams – šiuo metu vienintelė Lietuvoje.

Verta žinoti: MEZON – pats sparčiausias belaidis internetas Lietuvos rinkoje. Pažangiausios technologijos MEZON internetu galima saugiai siųsti itin didelius duomenų srautus.

Tad jeigu jau rinktis, tai verta rinktis pažangiausią – naujos kartos 4G internetą MEZON. Su MEZON tu atrasi daugybę belaidžio interneto privalumų.

Nevaržomai naršyk, klausykis muzikos, žiūrėk filmus, bendrauk vaizdo konferencijomis su draugais ir artimaisiais – kad ir kur bebūtum: namuose, darbe, kavinėje ar kitoje sau patogioje vietoje. Taupyk su MEZON internetu laiką ir pinigus ir jauskis ypač komfortiškai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!