Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/2030/omnitel-bendruomenei-elektronine-privalumu-kortele-omni-id/spausdinti/

„Omnitel“ bendruomenei – elektroninė privalumų kortelė „Omni ID“

Publikuota: 2005-09-09 13:59
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ savo abonentams sukūrė elektroninę privalumų kortelę „Omni ID“. Tai pirmoji mobiliojo ryšio abonento ID kortelė su tokiu paslaugų komplektu ne tik Lietuvoje, bet ir Vidurio bei Rytų Europoje.

„Omni ID“ kortelė unikali tuo, kad apima tris funkcijas – su ja galima atsiskaityti už „Omnitel“ suteiktas paslaugas bei papildyti savo pokalbių sąskaitą, gauti įvairių nuolaidų perkant prekes ir paslaugas, taip pat naudotis ja kaip elektroniniu bilietu į įvairius renginius ir koncertus.

„Omni ID“ kortelė – tai tarsi elektroninis abonento pažymėjimas, liudijantis „Omnitel“ pilietybę, – sakė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas. – Jis suteikia dar daugiau privalumų būti didžiausio Lietuvoje mobiliojo ryšio tinklo abonentu“.

Privatūs „Omnitel“ abonentai su „Omni ID“ kortele gali atsiskaityti už „Omnitel“ mobiliojo ryšio paslaugas bet kuriame kioske „Lietuvos spauda“ be popierinės sąskaitos. Jiems tereikia pateikti „Omni ID“ kortelę, kurią pardavėja nuskenuos ir praneš reikiamą mokėti sumą. „Omnitel Extra“ vartotojai su naująja privalumų kortele „Omni ID“ galės patogiai ir greitai pasipildyti savo sąskaitą populiariuoju papildymo būdu „Extra ID“. „Omnitel Extra“ abonentų jau įsigytos senosios „Extra ID“ kortelės galioja ir toliau, su jomis abonentai gali naudotis tais pačiais privalumais, kaip ir naujosios „Omni ID“ kortelės turėtojai.

„Lietuvoje iš viso turime apie 540 spaudos kioskų. Jų tinklas apima visus miestus, rajonų centrus ir didesnius miestelius, todėl „Omni ID“ kortelės savininkai galės patogiai bei greitai sumokėti už mobiliojo ryšio paslaugas“, - sako AB „Lietuvos spauda“ generalinis direktorius Vidas Kšanas.

Pirmuoju partneriu teikiant nuolaidas „Omni ID“ turėtojams tapo didžiausias Lietuvoje „Lukoil“ degalinių tinklas. „Lukoil“ yra Lietuvos degalinių tinklų lyderis, todėl mes tikimės, kad ir didžiausios telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ klientai pajus apčiuopiamus privalumus naudojantis naująja „Omni ID“ kortele“, - sakė „Lukoil Baltija“ marketingo vadovė Justė Kostikovaitė. Nuo rugsėjo 16 dienos nuolaidos bus teikiamos 114-oje šios bendrovės degalinių. Atsiskaitymo metu padavus galiojančią „Omni ID“ kortelę nuolaidos už prekes ir paslaugas yra suteikiamos automatiškai. Ateityje su „Omni ID“ siejamų nuolaidų rinkinys bus nuosekliai plečiamas. Prekybos vietos, kuriose teikiamos nuolaidos turintiems „Omni ID“ korteles, pažymėtos „Omni ID“ ir „e.nuolaida“ ženklais.

Netrukus su „Omni ID“ bus galima patogiau įsigyti bilietus į koncertus ar kitus renginius, kurių reklamoje nurodytas „e.bilieto“ ženklas: sumokėjus SMS žinute ar telefono skambučiu, elektroninis bilietas bus „įkrautas“ į „Omni ID“ kortelę, kurią atėjus į renginį nuskenuos kontrolierius.

Ilgainiui „Omni ID“ kortelę ketinama išplėtoti iki universalios „Omnitel“ abonento identifikacinės kortelės, kurios teikiamų privalumų rinkinį galės susidaryti patys vartotojai.

„Omni ID“ kortelė pradeda galioti ją aktyvavus, tai gali padaryti tik „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ abonentai. Aktyvuota kortelė susiejama su abonento telefono numeriu, o į abonento sąskaitą iškart sugrįžta už kortelę sumokėta 10 litų suma.

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pagal gautas pajamas užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (53 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!