Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/19044/tele2-siulo-kalbeti-dar-pigiau-nei-iki-siol/spausdinti/

„Tele2“ siūlo kalbėti dar pigiau nei iki šiol

Publikuota: 2009-09-14 13:15
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ klientams siūlo kalbėti dar pigiau nei iki šiol. Bendrovė pristatė naują mokėjimo planą „420“, kurį pasirinkę vartotojai galės net 7 valandas skambinti į visus Lietuvos tinklus vos už 25 Lt prakalbamą mėnesinį mokestį. Nesunku suskaičiuoti, kad minutė pokalbių naująjį planą pasirinkusiems vartotojams tekainuos 6 centus.

Pasak Mindaugo Savicko, „Tele2“ marketingo direktoriaus, siūlydama ženkliai mažesnį pokalbių tarifą bendrovė reaguoja į šalyje susidariusią situaciją. Statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje antrą ketvirtį iš eilės mažėja darbo užmokestis – pirmąjį ketvirtį jis krito 5,4 proc., antrąjį – dar 0,9 proc.

„Natūralu, kad šiandien žmonės stengiasi taupyti ir riboja savo išlaidas. Būtent todėl parengėme tokį pasiūlymą, kuris klientams leis neriboti poreikio bendrauti ir kartu padės sutaupyti pinigų kitoms reikmėms“, – teigia M. Savickas.

Vartotojams, pasirinkusiems naująjį planą, suteikiama nuolaida ir naujam mobiliajam telefonui įsigyti. Be to, jie dar daugiau sutaupys užsisakydami planą trumpuoju numeriu 1861 arba apsilankę „Tele2“ interneto svetainėje (www.tele2.lt). Šiais būdais užsisakant „Tele2“ paslaugas sutartis ir telefono aparatas bus pristatyti į kliento nurodytą vietą, o SIM kortelės aktyvacijos mokestis tokiais atvejais sieks ne 20 Lt, o vos 1 ct.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!