Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/18995/siauliu-gimtadienio-sventeje-belaidzio-mezon-interneto-usb-modemas-kainuos-60-proc-pigiau/spausdinti/

Šiaulių gimtadienio šventėje belaidžio MEZON interneto USB modemas kainuos 60 proc. pigiau

Publikuota: 2009-09-10 11:09
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Šiauliečiams ir miesto svečiams, atvykusiems į 773-iojo Šiaulių gimtadienio renginius, belaidžio MEZON interneto USB modemas kainuos 60 proc. pigiau – tik 99 litus. Tokią dovaną miestui „Šiaulių dienų“ šventės proga paruošė AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras).

Akcija galios rugsėjo 10-13 dienomis. Ja galės pasinaudoti visi trejiems metams MEZON interneto planus „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ užsisakę klientai.

„Pradėję Lietuvoje diegti WiMAX ryšio tinklą, šiauliečiams vieniems pirmųjų – jau nuo gegužės mėnesio pasiūlėme naujos kartos (4G) interneto MEZON paslaugą. Šiauliai yra didelis mūsų šalies mastais miestas, čia gyvena aktyvūs ir smalsūs žmonės ir jie noriai naudojasi pažangiausia pasaulyje ryšio technologija“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Jo teigimu, MEZON interneto privalumus – galimybę ypač sparčiai siųsti didelius duomenų srautus ir naudotis ryšiu nevaržomai tiek atvirose, tiek ir uždarose erdvėse – labai palankiai vertina studentai ir moksleiviai, verslininkai ir valdininkai bei visi informacijos internete ieškantys šiauliečiai.

4G internetas MEZON suteikia galimybę vartotojams naudotis iki 10 Mb/s ryšio sparta, tai sparčiausias plačios aprėpties belaidis internetas Lietuvoje. Be to, MEZON internetu naudotis labai paprasta: pakanka su savimi turėti USB modemą, jį prijungti prie bet kurio kompiuterio, ir greičiau nei per minutę ryšys veiks visur, kur bebūtumėte, – namuose, biure, klasėje ir auditorijoje, kavinėje ir parke...

„Prasidėjus informacinių technologijų erai, pažangos tempai šioje srityje didėja stulbinamais tempais, tačiau nuo jų neatsilieka ir nuolat augantys vartotojų poreikiai. 4G internetą MEZON renkasi kokybę vertinantys klientai – jie jau dabar naudojasi tuo, kas pasaulyje pateikta geriausio“, – tvirtina Egidijus Ropė.

Šiauliuose MEZON internetą galima išbandyti ir užsisakyti prekybos centre „Akropolis“ (Aido g. 8) įsteigtame MEZON salone, taip pat „Topo centro“, „ICG kompiuteriai“, „Elektromarkt“ „Be ON“ parduotuvėse. Itin patogiai ir greitai 4G interneto vartotoju galima tapti pasirašant sutartį elektroniniu būdu interneto svetainėje www.mezon.lt. Internetu užsakytas prekes (USB modemą ar kompiuterį) Telecentras pristato nemokamai.

Telecentras praneša, kad į „Šiaulių dienų“ renginius atvyks specialus automobilis – kilnojamasis MEZON salonas. Pasikonsultavus čia iš karto bus galima užsisakyti priimtiniausią 4G interneto MEZON planą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!