Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/18381/klienta-visur-pasiekiantis-internetas-erdves-tapo-dar-labiau-prieinamas/spausdinti/

Klientą visur pasiekiantis internetas „Erdvės“ tapo dar labiau prieinamas

Publikuota: 2009-08-04 11:32
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pagerino paslaugos teikimo sąlygas belaidžių technologijų interneto „Erdvės“ vartotojams. Bendrovė, siekdama plačiajuostį internetą padaryti prieinamu dar platesniam vartotojų ratui, pasiūlė „Erdvių“ pranašumais naudotis ženkliai pigiau: trejų metų sutartis pasirašę klientai už paslaugas visą pusmetį mokės tik 50 proc. kainos, o reikalingą įrangą galės įsigyti net su 333 litų nuolaida. Be to, paslaugų įdiegimo mokestis jiems bus simbolinis – vos 1 litas.

Ne tik naujiems, bet ir esamiems klientams Telecentras siūlo sutaupyti dar vienu būdu – rekomenduojant paslaugą draugams ir pažįstamiems. Už kiekvieną atvestą naują „Erdvių“ vartotoją visą mėnesį internetu jiems bus galima naudotis nemokamai.

„Kuo daugiau naujų interneto „Erdvės“ vartotojų asmuo pasiūlys, tuo ilgiau jis galės nemokamai naudotis mūsų paslauga, o rekomenduotam klientui taip pat nereikės visą mėnesį mokėti už internetą“, – naujus kainodaros principus aiškina Telecentro Paslaugų plėtros skyriaus viršininkas Dalius Srėbalius.

Jo teigimu, paslauga „Erdvės“ ypač naudinga tiems vartotojams, kurių negali pasiekti joks kitas interneto ryšys. „Erdvės“ puikiai veikia ne tik miestuose, bet ir atokiau įsikūrusiose gyvenvietėse, vienkiemiuose ar kituose pavieniuose objektuose, į kuriuos tiesti laidinius interneto tinklus ekonomiškai neapsimoka.

Plačiajuostis internetas „Erdvės“ diegiamas naudojant patentuotas belaides technologijas, todėl užtikrinama maksimali ryšio kokybė.

„Daugeliu atvejų „Erdvės“ yra vienintelė galimybė teikti internetą gyventojams ar įmonėms, tačiau ši paslauga turi ir kitų privalumų. Klientams svarbu, kad maksimali duomenų siuntimo greitaveika siekia iki 5 Mb/s, o siunčiamų duomenų kiekis neribojamas. Tokios „Erdvių“ charakteristikos tenkina daugumos interneto vartotojų poreikius, todėl šią paslaugą pasirenka ir kitus interneto pasiūlymus palyginę klientai“, – pažymi bendrovės atstovas.

Anot Daliaus Srėbaliaus, „Erdvių“ paslauga besinaudojantys interneto vartotojai ypač patenkinti tuo, kad jiems nereikia skaičiuoti nei laiko, praleisto naršant internete, nei perduodamų duomenų kiekio.

Laikotarpis, kurio metu internetą „Erdvės“ galima užsisakyti pasinaudojant išskirtinėmis sąlygomis, tęsis iki rugsėjo mėnesio pabaigos. Paslaugą galima užsisakyti visuose Telecentro atstovybėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, taip pat Tauragėje ir Utenoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!