Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/17570/tele2-pokalbius-ir-telefona-siulo-vos-uz-14-litu/spausdinti/

„Tele2“ pokalbius ir telefoną siūlo vos už 14 litų

Publikuota: 2009-06-09 19:08
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ atnaujino vieną populiariausių mokėjimo planų „MINI“. Nuo šiol vartotojai gali sutaupyti ne tik kalbėdami mažiausiais tarifais, bet ir su nuolaida įsigydami mobilųjį telefoną.

Pigiausias atnaujinto plano variantas prieinamas net mažiausias pajamas gaunantiems vartotojams: už 14 litų per mėnesį jie gaus šiuolaikišką mobilųjį telefoną, be to, 4 litus iš šios sumos išleis skambučiams į bet kurį Lietuvos tinklą. Pavyzdžiui, minimalų atlyginimą gaunantis darbuotojas telefonui ir pokalbiams skirs tik apie 2 proc. savo mėnesio pajamų.

„Puikiai žinome, kad šiandien vartotojams itin svarbu kontroliuoti savo išlaidas ir nepermokėti už kasdienes paslaugas. Būtent todėl siūlome sutaupyti ne tik bendraujant, bet ir įsigyjant mobilųjį telefoną“, – teigia Mindaugas Savickas, „Tele2“ marketingo direktorius.

Mokėjimo plano „MINI“ minimalus mėnesinis prakalbamas mokestis yra 4 litai. Skambučių į visus Lietuvos tinklus tarifas – 17 ct/min., žinučių – 9 ct/SMS siunčiant Lietuvoje ir 15 ct/SMS siunčiant į užsienio tinklus. Planas „MINI“ leidžia pagal sąskaitas mokantiems vartotojams kalbėti mažiausiais šalyje tarifais bei už mažiausią minimalų prakalbamą mokestį.

Norintiems kartu su mokėjimo planu „MINI“ įsigyti ir naują mobilųjį telefoną tereikia išsirinkti pageidaujamą telefono aparatą ir apsispręsti dėl 10, 15 arba 23 litų papildomo mėnesio mokesčio. Šis mokestis sutarties laikotarpiu bus įtraukiamas į mėnesio paslaugų sąskaitą.

Atnaujinto plano „MINI“ vartotojams, neplanuojantiems įsigyti naujo telefono aparato, už mobiliojo ryšio paslaugas ir toliau nebus taikomi paslaugų galiojimo terminai: jie ir toliau bus laisvi nutraukti pokalbių sutartį kada panorėję. Atnaujintą mokėjimo planą gali rinktis ir nauji, ir esami „Tele2“ klientai. Esami klientai, jeigu jie iki šiol nebuvo plano „MINI“ vartotojai, šį planą gali pasirinkti likus 1 mėn. iki sutarties termino pabaigos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!