Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/12841/su-labas-bus-galima-susigrazinti-pinigus-uz-mobiluji-telefona/spausdinti/

Su LABAS bus galima susigrąžinti pinigus už mobilųjį telefoną

Publikuota: 2008-08-26 12:58
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: BITĖ Lietuva, UAB

Nuo šiol „Bitės“ išankstinio mokėjimo paslaugos LABAS vartotojai turi galimybę gauti mobilųjį telefoną susigrąžinant už jį sumokėtus pinigus į telefono sąskaitą, kai tik ji bus papildyta tokio paties dydžio suma. Tai pirmasis tokio tipo pasiūlymas išankstinių mokėjimo paslaugų vartotojams Lietuvos telekomunikacijų rinkoje. LABAS vartotojai taip pat bus vieninteliai Lietuvoje, galintys pasirinkti pageidaujamą telefono numerį interneto svetainėje.

„Artėjant rugsėjui startuojame su naujais pasiūlymais, aktualiais LABAS vartotojams. Siūlome jiems įsigyti mobilųjį telefoną „Vodafone 526“ ir susigrąžinti pinigus. Tokio tipo pasiūlymą teikiame pirmieji Lietuvoje ir manome, kad jis bus itin patrauklus mūsų jaunajai auditorijai bei tėvams, norintiems padovanoti mobilųjį telefoną naujų mokslo metų proga“, - sako „Bitė Lietuva“ marketingo vadovė Violeta Baranauskienė.

Anot V. Baranauskienės, „Vodafone 526“ telefonai puikiai atitinka LABAS vartotojų poreikius – tai ploni, fotografuojantis bei turintys WAP naršyklę telefonai. „Su jais paprastai gali naršyti internete, atsisiųsti ir klausytis muzikos“, - sako V. Baranauskienė.

Įsigyjant „Vodafone 526“ telefoną jo kaina – 150 Lt. Tačiau jei per pusę metų nuo jo įsigijimo pirkėjas papildys savo LABAS sąskaitą tokio paties dydžio suma, už telefoną sumokėti pinigai jam bus sugrąžinti, juos pervedant į telefono sąskaitą. Šis pasiūlymas galioja tiek naujiems, tiek seniems LABAS vartotojams. Telefoną galima įsigyti ir su LABAS SIM kortele ir be jos. Vartotojai, jau turintys LABAS numerį ir norintys jį toliau naudoti, bet kuriame BITĖS salone galės nusipirkti tik telefoną.

Dar viena unikali naujovė išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojams - jie gali išsirinkti patinkantį telefono numerį. Interneto svetainėje www.labas.lt galima suvesti iki 4 numeryje pageidaujamų skaitmenų, o sistema pasiūlys visus laisvus užklausą atitinkančius variantus. Atlikus rezervaciją, užteks nueiti į bet kurį BITĖS saloną ir bus išduota nauja SIM kortelė.

„Pastebėjome, kad daliai klientų tai, koks yra jų telefono numeris, yra labai svarbu. Pavyzdžiui, kai kurie žmonės pageidauja, kad numeryje būtų kuo daugiau jiems sėkmingų skaičių arba tai būtų tam tikra skaičių kombinacija, išreiškianti vieną ar kitą idėją“, - pasakoja V. Baranauskienė.

„Vodafone“ telefonų akcija LABAS klientams prasideda rugpjūčio 25 dieną ir tęsis iki spalio 20 d. Telefoną su SIM kortele galima įsigyti ne tik BITĖS salonuose, bet ir prekybos centruose „Maxima“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!