Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/12417/internetas-uz-puse-kainos-iki-pat-rugsejo/spausdinti/

Internetas už pusę kainos – iki pat rugsėjo

Publikuota: 2008-07-15 10:26
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Penkių kontinentų komunikacijų centras, UAB

Moderniausią šviesolaidinį internetą „Skynet“ ir interaktyviąją IP televiziją „Penki TV“ diegiantis „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centras skelbia akciją, kurios metu nauji įmonės klientai visus metus už internetą ir televiziją mokės perpus mažiau nei įprastai.

„Įsigyti šias paslaugas už ypatingą kainą klientams siūlėme ir anksčiau. Atsižvelgdami į akcijos populiarumą ir gyventojų rūpestį dėl vis didėjančių prekių bei paslaugų kainų ją nutarėme pratęsti nuo liepos iki rugsėjo vidurio“, – sako „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro komercijos vadovė Jurgita Guobytė.

Jos teigimu, visi nauji įmonės klientai, akcijos metu sudarę dvejų metų sutartį, vienerius metus už internetą mokės pusę kainos – nuo 17 litų per mėnesį. Užsisakiusieji ir internetą, ir televiziją – nuo 35 litų per mėnesį. Be to, akcijos metu netaikomi jokie paslaugų įrengimo ar aktyvavimo mokesčiai.

Klientų vertinamas už greitį ir patikimumą šviesolaidinis „Skynet“ internetas yra apdovanotas Pramonininkų konfederacijos įsteigtu Metų gaminio prizu.

Moderniausia Lietuvoje IP televizija „Penki TV“ žiūrovams siūlo ne tik daugiau kaip 50-ies išskirtinių kanalų (tarp jų ir HD) rinkinį, bet ir daugybę kitų paslaugų: virtualią videonuomą ir kino teatrą, internetą televizoriaus ekrane, žaidimus, transliacijos sustabdymą ir kt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!