Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/1077/ab-lietuvos-telekomas-klientai-visus-geguzes-savaitgalius-i-europa-skambins-zymiai-pigiau/spausdinti/

AB „Lietuvos telekomas“ klientai visus gegužės savaitgalius į Europą skambins žymiai pigiau

Publikuota: 2005-04-29 14:02
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Lietuvos telekomas, AB

Įstojimo į Europos Sąjungą metinių proga „Lietuvos telekomas“ suteikia galimybę visus gegužės savaitgalius skambinti į 16 Europos šalių fiksuotuosius tinklus tik už 26 ct/min. Už tokią kainą bus galima kalbėti su Airija, Austrija, Belgija, Danija, D.Britanija, Graikija, Ispanija, Italija, Vatikanu, Liuksemburgu, Nyderlandais, Portugalija, Prancūzija, Suomija, Švedija ir Vokietija.

„Per metus 13 proc. išaugę tarptautiniai pokalbiai rodo, kad vis daugiau žmonių turi poreikį skambinti į užsienį. Savo klientams mes suteikiame galimybę iki soties pabendrauti su giminėmis, draugais ir pažįstamais Europoje už itin mažą kainą. Visus gegužės savaitgalius pokalbio minutė su Europa kainuos beveik tiek pat, kiek skambutis į šalies miestus“, – sako AB „Lietuvos telekomas“ Rinkodaros departamento direktorius Nerijus Ivanauskas.

Šiuo akcijos pasiūlymu galės naudotis visi „Lietuvos telekomo“ klientai, nes nereikia užsisakyti jokio specialaus plano.

Pasak Nerijaus Ivanausko, gegužės pirmąją prasidedanti akcija patraukli ir tuo, kad „Lietuvos telekomas“ pokalbius skaičiuoja sekundėmis, o ne minutėmis. Taigi mokėsite tik už tiek, kiek prakalbėjote.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!