Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/1069/portale-gsms-lt-iki-35-pigesnes-sms-pramogos/spausdinti/

Portale gsms.lt – iki 35% pigesnės SMS pramogos

Publikuota: 2005-04-28 14:31
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: Elektroniniai verslo projektai, UAB

UAB „Elektroniniai verslo projektai“ (EVP) sukurto bei nuolat vystomo SMS paslaugų portalo www.gsms.lt naudotojai jau gali pigiau įsigyti mobiliesiems telefonams skirtų priedų bei pramogų – įvairių melodijų, fono paveikslėlių, logotipų, gyvų garsų, mobiliųjų atvirukų.

Bendradarbiaujant su SMS pramogas teikiančia UAB „Verozona“ (www.vero.lt) portale įdiegta galimybė pigiau atsisiųsti įvairių priedų mobiliajam telefonui. Paslaugų naudotojams tereikia apsilankyti www.vero.lt svetainėje, išsirinkti norimą atsisiųsti priedą bei prisijungus prie portalo www.gsms.lt trumpuoju numeriu išsiųsti SMS su specialiu tekstu.

Dabar portalo paslaugų naudotojai gali ne tik patogiau nusipirkti priedų ar pramogų savo mobiliajam telefonui, bet ir sutaupyti. „Per www.gsms.lt nupirkta melodija, spalvotas fonas, mobilus atvirukas ar logotipas naudotojams kainuos net iki 1,09 lito pigiau nei perkant ir siunčiant SMS iš savo mobiliojo telefono“,- teigė EVP direktorius Kostas Noreika.

Pasak K. Noreikos, www.gsms.lt paslaugų naudotojams teikiama daugiau SMS paslaugų bei kartu leidžiama sumažinti mob. ryšio paslaugoms skirtas išlaidas. „Naudotojai gali atsisiųsti tas pačias melodijas, fono paveikslėlius, mobilius atvirukus ar logotipus, tačiau už juos mokėti mažiau“,- pridūrė K. Noreika. Per www.gsms.lt portalą įsigyjant monofoninių melodijų, gyvų garsų, logotipų, fono paveikslėlių ar mob. atvirukų jų kaina bus tik nuo 1,25 Lt, o polifoninės melodijos kainuos tik nuo 1,85 Lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!