Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/1050/tele2-siulo-i-visas-uzsienio-salis-skambinti-trecdaliu-pigiau/spausdinti/

„Tele2“ siūlo į visas užsienio šalis skambinti trečdaliu pigiau

Publikuota: 2005-04-26 13:37
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: el. paštas TELE2, UAB

„Tele2“ stengiasi išplėsti verslo klientų ratą. Antroji pagal dydį Lietuvoje telekomunikacijų bendrovė verslo klientams pristato naują paslaugą „Verslo šalys“. „Tele2“ siūlo verslo klientams skambinti į visas užsienio šalis 30 procentų pigiau nei iki šiol.

Klientai, užsisakę naują paslaugą „Verslo šalys“, už pokalbio minutę su verslo partneriu ar klientu Latvijoje bei Estijoje, mokės tik 81 centą. Jei skambins į Baltarusiją, mokės 1,06 lito, jei į Airiją, Daniją, Didžiąją Britaniją, JAV, Kanadą, Austriją, Vokietiją, Prancūziją, Ispaniją ir kai kurias kitas Europos šalis – 1,12 lito vietoj buvusio 1,60 lito.

„Kadangi daugėja verslininkų, nuolat bendraujančių su partneriais ar klientais užsienyje, tai nusprendėme pagerinti jiems sąlygas ir leisti kalbėtis net 30 procentų pigiau“, - sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Verslo klientai dar šią savaitę gali spėti užsisakyti ir kitą labai populiarią paslaugą „Verslo komanda“. Iki balandžio 30 dienos pasirašę sutartis su „Tele2“, įmonių darbuotojai ištisus metus galės kalbėtis tarpusavyje nemokamai be jokio abonentinio mokesčio.

Praėjusieji metai mobiliojo ryšio operatoriui „Tele2“ buvo sėkmingiausi. Ryšių Reguliavimo tarnybos duomenimis, metų pabaigoje „Tele2“ klientų skaičius viršijo milijoną: klientų buvo 1,162 milijono – tai yra du kartus daugiau nei prieš metus. Verslo klientų padaugėjo per 100 procentų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!