Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/88822/saugi-office-2021-professional-plus-raktas-uz-vos-24-25-sutaupykite-iki-90/spausdinti/

Saugi „Office 2021 Professional Plus“ – raktas už vos 24,25 €. Sutaupykite iki 90 %

Publikuota: 2023-09-18 14:01
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Už vos keliasdešimt eurų galite įsigyti tikrąją ir visam gyvenimui skirtą „Office 2021 Pro“ raktą „Godeal24“ rudens išpardavimuose. Atsisiųskite ir aktyvuokite iš oficialios svetainės, kad būtumėte visiškai ramūs dėl savo pirkimo. Vienkartinis pirkimas, užtikrinantis visam gyvenimui naudojimą, padės jums išvengti metinių prenumeratų.

„Office 2021 Pro“ raktas už 24,25 € gali būti naudojamas kompiuteryje. 5 kompiuterių versija leis jums sutaupyti daugiau pinigų. Vienam kompiuteriui tik 13,05 €. „Office 2021 Professional“ 5 kompiuteriams puikiai tinka bendradarbiavimui su draugais ar šeima. Be to, „Office 2021 Home and Business“ „Mac“ kompiuteriams kainuoja tik 28,99 €. Sekite kartu su mumis, kai atidžiai įsigilinsime į geriausius jums tinkamus pasirinkimus, ar jų reikia jums pačiam, jūsų šeimai ar jūsų verslui. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip išnaudoti visą „Microsoft Office“ produktyvumo įrankių suteikiamą vertę. Pradėkime!

Saugi „Office 2021 Professional Plus“ – raktas už vos 24,25 €. Sutaupykite iki 90 %

Saugiausias būdas gauti veikiantį raktą aktyvuoti „Windows 10!

Kaip saugiai atsiskaityti „Godeal24“ internetinėje parduotuvėje?

Norėdami atlikti mokėjimą už savo pirkinius – reikia nukeliauti į savo pirkinį krepšelį ir ten pasiekti atsiskaitymo langą. Pasiekus „Billing information“ langą, pasirinkite „CWALLETCO“ opciją, kuri leis apmokėjimą atlikti naudojant „Paypal“ arba bankinę kortelę.

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100 % legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus – mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal“, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24 val. nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!