Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/87881/vasariskai-karstos-kainos-isigyti-legalia-windows-ar-office-pakuote-dabar-galima-uz-neitiketinai-zema-kaina/spausdinti/

Vasariškai karštos kainos: įsigyti legalią „Windows“ ar „Office“ pakuotę dabar galima už neįtikėtinai žemą kainą!

Publikuota: 2023-07-06 09:11
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

„Microsoft“ siūlomų „Windows“ operacinės sistemos licencijų kainos nėra pačios žemiausios, todėl daugumai naudotis legalia programine įranga gali būti didžiulė problema.

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Žinoma, niekam ne paslaptis, jog „Microsoft“ produktų kainos yra ganėtinai aukštos, tačiau jums į pagalbą ateina „Godeal24“, kur prasidėjo vasaros išpardavimai.

Vasariškai karštos kainos: įsigyti legalią „Windows“ ar „Office“ pakuotę dabar galima už neįtikėtinai žemą kainą!

„Godeal24“ savo klientams siūlo įvairius produktus, kuriuos galima įsigyti už žymiai mažesnę kainą. Vienas populiariausių rinkinių – tai „Microsoft Office 2021 Pro Plus“. Šią pakuotę galima įsigyti vos už 25,61 eurus, o tai yra net 85 proc. mažesnė suma nei perkant iš oficialios svetainės. Tačiau tai tikrai ne viskas ką siūlo „Godeal24“.

Geriausi „Godeal24“ pasiūlymai su nuolaidos kodu SGO50:

Iki 62 proc. nuolaida „Office“ pakuotėms su nuolaidos kodu SGO62:

Kaip saugiai atsiskaityti „Godeal24“ internetinėje parduotuvėje? Norėdami atlikti mokėjimą už savo pirkinius – reikia nukeliauti į savo pirkinį krepšelį ir ten pasiekti atsiskaitymo langą. Pasiekus „Billing information“ langą, pasirinkite „CWALLETCO“ opciją, kuri leis apmokėjimą atlikti naudojant „Paypal“ arba bankinę kortelę.

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100 % legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus – mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal“, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!