Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/87045/dabar-su-pc-game-pass-galima-gauti-redfall-ir-pasikviesti-penkis-draugus/spausdinti/

Dabar su „PC Game Pass“ galima gauti „Redfall“ ir pasikviesti penkis draugus

Publikuota: 2023-05-03 13:47
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

„Xbox“ pristatė „PC Game Pass“ kvietimų draugams“ pasiūlymą esamiems „PC Game Pass“ nariams – dabar jie penkiems draugams gali suteikti nemokamą 14 dienų „PC Game Pass“ bandomąją versiją. Šis pasiūlymas pasirodė kartu su „Redfall“ žaidimu, kurį nuo šiol galima įsigyti su „PC Game Pass“.

Dabar su „PC Game Pass“ galima gauti „Redfall“ ir pasikviesti penkis draugus

Kvietimus draugams nariai gali lengvai rasti „Game Pass“ pagrindiniame ekrane. Norėdami pasidalinti kvietimais, tereikia spustelėti mygtuką „Give PC Game Pass“. Išsamesnę informaciją apie „Xbox Game Pass“ pasiūlymą draugams rasite „Xbox Wire“ čia.

„PC Game Pass“ Lietuvoje pradėjo veikti prieš keletą savaičių ir suteikia nariams prieigą prie šimtų „Windows“ žaidimų bibliotekos per „Xbox“ programą asmeniniuose kompiuteriuose.

Dabar su „PC Game Pass“ galima gauti „Redfall“ ir pasikviesti penkis draugus

„PC Game Pass“ bibliotekoje jau pirmąją išleidimo dieną atsiranda naujų „Xbox Game Studios“ leidinių, įskaitant ką tik pasirodžiusį „Arkane Austin“ žaidimą „Redfall“. Prisijunkite ir pakvieskite draugus!

„Redfall“ – tai atviro pasaulio, vieno žaidėjo ir kooperacinis FPS žaidimas iš „Arkane Austin“, apdovanojimus pelniusios komandos, sukūrusios „Prey“ ir „Dishonored“. „Arkane“ tęsia kruopščiai sukurtą pasaulių ir įtraukiančių simuliakrų tradiciją ir „Redfall“ perkelia studijai būdingą žaidimo procesą į šią istorijos veiksmo šaudyklę. Žaiskite ją dabar su „PC Game Pass“!

Dabar su „PC Game Pass“ galima gauti „Redfall“ ir pasikviesti penkis draugus

Be to, „PC Game Pass“ taip pat apima kultinių „Bethesda“ žaidimų biblioteką, „EA Play“ narystę ir suteikia tik nariams skirtų privilegijų „Riot Games“, pavyzdžiui, „League of Legends“ ir „Valorant“. Nariai gali žaisti tokius žaidimus kaip „Forza Horizon 5“, „Sea of Thieves“, „Grounded“, „Age of Empires IV“, „FIFA 22“, „Minecraft Legends“ ir kitus nuolat pridedamus naujus žaidimus, įskaitant rugsėjo 6 d. pasirodysiantį „Starfield“.

Atsisiųskite „Xbox“ programėlę kompiuteryje ir prisijunkite prie „Xbox“ bendruomenės, kad galėtumėte naršyti ir žaisti žaidimus, bendrauti ir kalbėtis su draugais įrenginiuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!