Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/86395/microsoft-sudave-smugi-senesniu-windows-turetojams-dalis-vartotoju-liko-ant-ledo-taciau-tam-yra-labai-pigus-sprendimas/spausdinti/

„Microsoft“ sudavė smūgį senesnių „Windows“ turėtojams: dalis vartotojų liko ant ledo, tačiau tam yra labai pigus sprendimas!

Publikuota: 2023-03-13 07:07
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Naujų variantų išleidimai dažnai turi blogų naujienų tiems, kurie naudojasi senesnėmis versijomis, o dabar blogos naujienos pasiekė didžiulę „Windows“ vartotojų dalį.

Prieš daugiau nei dešimtmetį išleista „Windows 7“ operacinės sistemos versija buvo viena populiariausių platformų istorijoje, tačiau dabar – tai tik istorija. JAV technologijų milžinė „Microsoft“ paskelbė, jog nutraukia „Windows 7“, o taip pat ir „Windows 8.1“ operacinių sistemų palaikymą. O tai turėtų tapti puikia priežastimi atsinaujinti ir naudoti tinkamas „Microsoft“ operacinės sistemos versijas.

„Microsoft“ sudavė smūgį senesnių „Windows“ turėtojams: dalis vartotojų liko ant ledo, tačiau tam yra labai pigus sprendimas!

Jeigu ieškote kaip aktyvuoti savo „Windows 10“ operacinę sistemą ar kur galėtumėte pigiau įsigyti „Office“ pakuotės registracijos kodus – mes turime Jums puikų pasiūlymą. Internetinėje parduotuvėje „GoDeal24“ vyksta išpardavimai, kurių metu galite įsigyti reikiamas „Microsoft“ programinės įrangos licencijas, o taip pat rasti ir daugybę kitų produktų.

Ir tai dar ne viskas!

Žemiau esančius „Microsoft“ produktų pakuotes galite įsigyti su nuolaida iki 62 proc. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo SGO62.

Apie pardavėją

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100 % legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus – mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal“, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!