Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/81546/gaukite-windows-11-ir-office-2021-pasiulymu-ziemos-ispardavimui-kainos-prasideda-nuo-7/spausdinti/

Gaukite „Windows 11“ ir „Office 2021“ pasiūlymų žiemos išpardavimui, kainos prasideda nuo 7€

Publikuota: 2022-01-24 07:01
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Šalta žiema dar nesibaigė ir išeiti į lauką pučiant šaltam vėjui tapo labai sunku. Kartu su COVID-19 poveikiu apsipirkimas internetu ir darbas namuose tampa vis daugiau žmonių pageidaujamu pasirinkimu. Apsipirkimas internetu turi daug privalumų, o su COVID-19 virusu saugumas tapo didžiausiu pranašumu. Galime nusipirkti mėgstamų produktų iš namų ir sumažinti riziką užsikrėsti, kai esame eilėje. Be to, „Keysfan“ yra internetinė parduotuvė, kurioje pigiai parduodami įprasti kompiuterių operacinių sistemų ir biuro programinės įrangos raktai.

Jums ne tik nereikia išeiti iš namų, bet ir prekes galite gauti tuo pačiu metu, kai išsiregistruojate. Kadangi parduodame programinės įrangos aktyvinimo kodus, jums nereikia laukti, kol diegimo paketas DVD arba kompaktinis diskas atkeliaus į namus, kad galėtumėte įdiegti ir naudoti programinę įrangą. Netrukus po užsakymo gausite el. laišką su produkto raktu – be laukimo dienų Jei turite klausimų, mūsų klientų aptarnavimo skyrius suteiks jums greitą ir visapusišką pagalbą.

Leiskite pajusti „Keysfan“ šilumą šaltais žiemos mėnesiais. Jog kompensuotumėte tai, kad praleidote Kalėdų ir Naujųjų metų išpardavimus, žiemos išpardavimo metu visi geriausiai parduodami produktai parduodami itin žemomis kainomis, todėl tikrai nepraleiskite šio puikaus išpardavimo. „Microsoft“ operacinės sistemos ir biuro programinė įranga sumažinta iki mažiausių kainų. Tarp jų klasikinė „Windows 10“ kainuoja tik 7,25 € Galite nusipirkti. Ir jums nereikia įvesti jokio nuolaidos kodo, kad ją gautumėte! Jei norite geriau atlikti savo darbą namuose naudodami naujausią OS ir biuro programinę įrangą, tada „Windows 11“ + „Office 2021“ yra puikus pasirinkimas.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie nuolaidą, peržiūrėkite toliau pateiktą informaciją.

Gaukite „Windows 11“ ir „Office 2021“ pasiūlymų žiemos išpardavimui, kainos prasideda nuo 7€

„Windows 11“, „Office 2021“, „Windows 10“, „Office 2019“ – visi karštieji pasiūlymai geromis kainomis.

„Window“ OS

„Microsoft Office“

Rinkinys! 66 % NUOLAIDA, „Windows“ OS ir „MS Office“ (kupono kodas: KFLE66)

  • „Windows 11 Pro“ + „Office 2021 Pro Plus“ – rinkinys – 38,92 €;
  • „Windows 10 Pro“ + „Office 2021 Pro Plus“ – rinkinys – 32,66 €.

50 % NUOLAIDA „Windows“ – TAIP, TIK PUSĖ KAINOS! (su kupono kodu: KFLE50)

  • „Windows 10 Home“ 32/64-bit 2 AK CD-Key – 13,24 €;
  • „Windows 11 Home“ CD-Key – 16,50 €.

„Keysfan“ parduoda autentišką programinę įrangą ir žaidimų licencijų raktus internete visame pasaulyje. Mūsų klientai yra iš visų pasaulio šalių ir pasitiki, kad per 24 valandas saugiai mokėdami internetu pristatysime jiems originalius raktus. Galite pasitikėti mumis įsigydami programinės įrangos licencijos raktą ir džiaugtis mūsų produktais bei paslaugomis. Jei norite gauti dar geresnių pasiūlymų, reguliariai tikrinkite „Keysfan“ katalogą, kad gautumėte geriausias „Microsoft Office“ ir „Windows“ OS nuolaidas ir pasiektumėte didesnį produktyvumą!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!