Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/80713/juodojo-penktadienio-super-ispardavimas-zema-windows-10-kaina/spausdinti/

Juodojo penktadienio super išpardavimas – žema „Windows 10“ kaina

Publikuota: 2021-11-22 07:09
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Vėl tas metų laikas, kai „GoDeal24“ pristato nenugalimus Juodojo penktadienio išpardavimus. Jei visus metus taupėte, kad gautumėte geriausias nuolaidas, nėra geresnės vietos išleisti sunkiai uždirbtus pinigus nei „GoDeal24“! Neįtikėtinai sumažinus „Windows 10“, „Windows 11“, „Microsoft Office“ ir kitų „Microsoft“ produktų kainas, šie metai turėtų būti naudingiausias Juodojo penktadienio išpardavimas per daugelį metų.

Jei norite gauti didžiausias nuolaidas programinės įrangos produktams, paskubėkite! Ši akcija galioja ribotą laiką ir greitai baigsis!

Juodojo penktadienio super išpardavimas – „Windows 10“ žema iki 7 €, praėjusią savaitę!
Juodojo penktadienio super išpardavimas – „Windows 10“ žema iki 7 €, praėjusią savaitę!

Karšti išpardavimai, kurių negalite praleisti

50 % nuolaida Windows operacinėms sistemoms: GOLE50

„Windows 11“ yra naujausia „Microsoft“ siūloma operacinė sistema. Siekiant didesnio našumo, „Windows 11“ yra geriausia ateities operacinė sistema.

  • „Windows 11 Home“ CD-Key – 16,50€

62 % nuolaida „Windows“ operacinėms sistemoms ir „Office Suite“ paketams: GOLE62

Įsigiję „Windows“ ir „Office“ paketą gausite didesnę nuolaidą. „Windows 10 Professional“ ir „Office 2021 Professional“ tik už 45,22 €.

Be to, „GoDeal24“ rasite daugybę „Microsoft“ produktų, pvz., įvairių „Office“, „Project“ ir kitų versijų. Šiuo metu juos visus galite įsigyti su 62 % nuolaida.

  • „Microsoft Office 2021 Professional Plus“ – 5PCs – 76.00€

Taigi nelaukite, kol gausite pirmiau minėtus nuostabius pasiūlymus, nes, atsižvelgiant į labai didelę paklausą, nesame tikri, iki kiek laiko turėsime atsargų, todėl užsisakykite dabar, kol jūsų pasiūlymas yra sandėlyje, kad vėliau nenusiviltumėte, kai jų nepasieksite.

GoDeal24.com yra pasaulinė autentiškų žaidimų ir programinės įrangos raktų pardavimo lyderė. Jie turi klientų iš visų pasaulio šalių ir teikia pagalbą visą parą, 7 dienas per savaitę, taip pat puikius pasiūlymus dėl visų mūsų programinės įrangos raktų.

Susisiekite su jais bet kuriuo metu prieš arba po užsakymo. Tiesiog nusiųskite el. laišką adresu service@godeal24.com ir klientų aptarnavimo komanda kuo greičiau pasirūpins jūsų užklausa.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!